| Eriiiika a întrebat:

Hello TPU.
Ce să fac să o las pe prietena mea cea mai bună in pace? Azi nu am putut iesi afara pentru ca am avut unele motive si de curand m-am mutat in alta zona fata de unde stateam.Si așa nu am mai putut iesi mult afara. Ea s-a imprietenit cu mai multe fete iar eu am ramas "de caruta". Ea isi pune o gramada de porecle cu fetele alea si chestii.
heeeeelp puppy dog eyes!

Răspuns Câştigător
| Pinguadi a răspuns:

Ar trebuii sa vorbestii cu ea si sa ii spui exact ce nu iti convine in relatia ta cu ea. Sa ii spui ca v-ati racit si ati vrea sa fiti mai apropiate( ii spui ce te deranjaza) si o sa va impacati. Funda?

1 răspuns:
| BubblegumPrincess a răspuns:

Buna.
Si eu am fost in aceeasi situatie acum aproximativ 1 luna. Doar ca mna noi amndoua am observat racirea dintre noi, chiar daca nu mai iesit in oras atat de des pe cat o faceam in trecut, vorbim foarte des. Nu stiu, incearca sa vorbeste mai des cu ea sa ii spui ca iti de dor de momentele veci, sa ii explici ca nu mai poti sta atat de mult afara. Oricum dupa parerea mea O PRIETENA ADEVARATA nu te "abandona". O prietena adevarata te cauta si cand va certati! happy Sper ca te-am ajutat :*!