stiu ca nu te mai am si nu îmi pare bine,dar mai bine ma împac cu ideea decât cu tine.
Au fost promisiuni cum ca o sa se iubeasca pâna când soarele o sa inceteze sa traieasca.
nu mai zic nimic închei aici cã doare, dacã ar fi sã curgã lacrimi sã curgã ale tale.
Si îmi pare rau de tot ce s`a întamplat stii bine.Cel mai mult îmi pare rau ca am pus suflet pentru tine!
Zambetul tau e fals ca de obicei. Nici n`ai curaj sa te uiti in ochii ei.Te pierzi usor cand vorbesti despre acea fata, care era preferata ta odata!
Nu`si mai au rostu’ lacrimilie, ti-am inghitit ambitiile … Orgoliul meu e mare, n-ai decat s-o-ncerci cu mine. Daca pleci stii bine…Nu ma mai intorc la tine!
Recunosc ca inca mai simt ceva pentru tine, dar acest sentiment se traduce intr-o scarba totala, absoluta pentru ceea ce ai devenit si pentru tot ce mi-ai facut
Ești singura persoană care poate să îmi facă inima să bată mai tare ca de obicei.Și asta doar dintr-un simplu " Bună ".
Deşi ştiu că nu mai o să fim amândoi.mă gândesc şi revăd iar pozele cu noi. pozele în care eram fericiţi. şi ziceam că mereu o să fim uniţi
Nu poți să spui că l-ai uitat când înăuntrul tău încă mai există o speranță mică, că poate se întoarce .
Sec,sec. Mai sec ca orice vin e faptul' ca acum cateva luni te tineam de mana Si acum nu stim cum sa ne mai ocolim,ca noi doi nu mai suntem in acelasi film .
Cand o usa se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.
Bărbatul se naşte între picioarele femeii şi tot restul vieţii lui luptă să ajungă din nou acolo! DE CE? Pentru că nicăieri nu-i mai frumos ca acasă...
De ce singură? Pai,îți explic:mereu îmi place cel care nu trebuie să îmi placă,mereu mă risc pentru cel care nu s-ar risca pentru mine, îl las să treacă pe cel perfect și sufar pentru cel care nu merită...
E greu când îţi repeţi în gând: "capul sus, trebuie să zâmbeşti" şi subconştientul îţi dictează : " când plângi să nu te mai opreşti"
Ai facut-o să plângă ca să te numești "băiat", dar o să-ți vină să-ți ceri scuze, chiar şi dacă eşti 100 % nevinovat!
Marile iubiri, crezi tu, poartă în ele semintele unei mari nefericiri. Ei bine, poate că ai dreptate. Poate că înțelept ar fi refuzul, ca să fii în siguranță, dar mai degrabă aș alege să-mi ardă ochii în orbite, decât să mă fi născut fără ei.
Dragostea este ca o bandă de cauciuc ținută la ambele capete de două persoane.Atunci când o persoană pleacă... cealaltă este rănită.
''Vom fi împreună până când moartea ne va despărți'' mai știi? Ei bine...a apărut ''moartea'', cu o fustă mini și 2 kg de machiaj.
Din sute de papusi dintr-o vitrina, pe ea ai dorit-o fara astâmparare, dar marea, poate singura ta vina a fost ca n-aveai caracterul necesar ca sa o cumperi.
Sunt greseli pe care le.am facut si chiar regret... Dar nu stiu de ce dracu tot pe alea le repet!
Sa nu astepti sa revin iar, sa-ti mangai sufletul de gheata. Caci n-am sa bat a doua oara la usa ce mi s-a inchis in fata.
Cât de dor îmi este de mine, de tine, de noi … Noi care nu aveam limite în iubit…Era atât de dulce, o relatie atât de deosebita.
El se chinuie pentru ca o iubeste, celalalt se chinuie pentru ca ar vrea s-o iubeasca, doar ca nu a avut ocazia si nici timpul. dar ea? conteaza?
Am învatat sa nu fac pe nimeni o prioritate în viata mea, atâta timp cât eu în viata lui sunt sunt doar o optiune!
Nu stiu ce simti tu dar pentru mine e nasol, sa nu te vad cu saptamanile. e ca o prabusire-n gol.
Sufletul vorbeste cu mine si ma roaga sa nu-i mai amintesc de tine.Ca inima plânge, ca mai multa durere el nu poate strânge.
Chiar si tu baiatule, tu ce îl faci pe fitosul, îi vei zice odata prietenului tau : "Azi noapte am plâns pentru ea."
Scuza-ma ca ti-am zis iubire, scuza-ma ca ti-am adus lacrimi pe chipul tau, scuza-ma ca am facut parte din viata ta cândva...
Când la intrebarea "Ce faci?" eu raspund "bine", as vrea ca cineva sa se uite in ochii mei si sa-mi spuna "Zi.mi adevarul".
E o tâmpenie sa iubesti pe cel care te-a ranit. Dar e o tâmpenie si mai mare sa crezi ca, cineva care te-a ranit, te iubeste!
Femeile se indragostesc de ce aud, barbatii de ce vad… de aceea femeile se machiaza si barbatii mint…
Si când tu ma lasi balta vine unu si`mi întinde mâna; Zice cam asa: " Sa stii ca mie mi-ai placut dintotdeauna "
Nu stii ce`a fost în sufletul meu, dar nu mai conteaza. Când o sa-ti dai seama, sa ramai cu prietenii tai si cu orgoliul tau ca nu ma mai intereseaza!
Tot el mi-a spus ca nimeni n`o sa stie. suntem ca ultimele piese dintr`un puzzle de 1000.si-am înteles atunci în stilul lui discret direct.ca suntem atât de diferiti, dar ne completam perfect.
si cu toate ca am pus punct spunând ca s`a terminat, sufletul va spune`n gând: "n.am uitat":-
Casandracasy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
flower236 întreabă:
AndreeaChelaru întreabă:
Twister09 întreabă: