Pai si unde ai vrea sa ti spuna ca ai probleme? la ficat? La picior?
Toti avem defecte si toti ne vedem intr o zi mai urati, alte ori mai frumosi dar asta nu inseamna ca nu ne mai aratam la față. Sunt oameni care au suferit accidente la față, am vazut pe tik tok si nu le e rusine cu fața lor.
O alta probleme mintala este sa crezi in zodii. Daca sunt nascuta pe o anumita data a racilor nu inseamna ca trebuie neaparat sa am complexe.
E normal sa îți vezi defectele, de obicei fetele sunt preocupate mai mult de aspectul fizic.Nu ești urata, din câte ai zis, dar ești foarte dura cu tine, te iei după fotomodele.
Obișnuiește-te, nu ești un fotomodel, ești o persoana normala, plăcută, probabil, care este acceptata de sexul opus. Unele și-ar dori sa fie băgate în seama de băieți.
Și eu sunt la fel ca tine, de exemplu alaltăieri am fost intr-o mini excursie cu familia și ne-am făcut poze. Mama mea mi-a făcut și mie câteva, dar în 80% din ele nu mi-a plăcut cum am ieșit.De ce? pentru ca atunci când cineva îți face poze, nu știi cum sa zâmbești, cum sa te uiți la camera, dar în schimb un selfie este mult mai ok
Sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: