| CollaCuLamaiie a întrebat:

hello TPU! cum sa fac. sa par mai matura. adica mai adolescentina big grin Ms anticipathappy

Răspuns Câştigător
| Valisha18 a răspuns:

Nu e atat de greu! Trebuie doar sa nu faci lucruri copilaresti ( nu juca sotronul, nu sari in sus tipand de bucurie, nu zice sac sac sac). Incearca sa asculti muzica mai moderna ( iti dau cateva ultramoderne: Don't Stop de Party, de Black Eyed Peas, Edge of Glory, de Lady Gaga, tot de ea Born this way si Judas, daca iti place rock-ul poti incerca Helena de My Chemical Romance), fa-ti unghiile, machiaza-te ( nu trebuie sa te machiezi in adevaratul sens al cuvantului, un gloss, putin blush si niste mascara ajunge), da-te cu parfum ( discret, nu te imbiba in el), poarta accesorii ( o esarfa, niste cercei, un colier, o bratara, un inel, chestii de genul asta). Gandeste-te cum erai la 5 ani: scotei limba si faceai ha, ha, ha!, cand auzeai ceva care te multumea spune-i YUPIIIIII! si sareai in sus, cand vroiai sa faci pe cineva sa rada te strambai si schimonoseai). Nu mai trebuie sa fii asa! Fatotul pe dos. Deci, inainte sa faci ceva, spune-ti: ''Cum as fi facut la 5 ani?'' si faci ezact inversul. Vreau sa spun ca ( nu mai faci sac sac sac, ci doar arunci o privire triumfatoare, nu mai sari in sus, si zici decat da!, nu te mai strimbi, ci spui un banc) fa totul cat mai discret si matur posibil, sau gandeste-te cum ar face mama ta. Sper ca ti-am fost de ajutor!

9 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Fii curvă și pițipoancă. Fă toate lucrurile considerate la modă, fumează, droghează-te până nu mai știi de tine, înujră mai rău ca un pușcăriaș beat, fii dizgrațios de rebelă și vei avea toată admirația gloatei cartierului. Bineînțeles, dacă vrei să pari ceea ce este considerat normal pentru un adolescent, asta nu înseamnă că vei fi și matură. Nu, ca să pari mai matură nu trebuie să pari adolescentină.

Baftă

| TeoPT a răspuns:

@TryToLoveMe
Eu zic să îmi citești mai cu atenție răspunsul înainte să te apuci de făcut comentarii care nu își au rostul.

Normal că asta nu e maturitate, dar purtare adolescentină nu înseamnă maturitate.

Baftă

| Turquoize a răspuns:

7h30...daca asta inseamna pentru tine maturitate.

| Turquoize a răspuns:

@7h30 Eh.sorry.nu am citit`o pana la capat

| Turquoize a răspuns:

@Jelly nu cred ca ar trebui sa imi spui asa.mi-am cerut scuze.Am citit`o mai bine si am inteles.Imi pare rau! Sunt doar obosita.Gata! mi-am cerut iertare acum aruncati`mi cu ceva in cap!

Cheers.

| imifacuncontincarescriucudiacritice a răspuns:

Ai vreo 12 ani... Mai bine traieste-ti copilaria!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fii nu sa pari, ceea ce e clar ca nu esti fiind intrebarea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@TryToLoveMe,
7h30 era sarcastic, proasto. Se pare ca unii chiar nu au niciun gram de simt al umorului.

El ironiza faptul ca a fi adolescentin, in zilele noastre si dupa standardele turmei nu denota maturitate, asa cum a formulat fatuca asta "sa par mai matura. adica mai adolescentina".