Ai spus că mai vorbeşti cu băieţii din clasă, că ei sunt de treabă. Înseamnă că nu eşti chiar singură. Iar fetele alea, dacă sunt de slabă calitate, bucură-te că nu te bagă în seamă. Dacă te-ar băga în seamă, te-ar atrage în cercul lor şi ai avea toate şansele să te degradezi şi tu. Ştii cum e, dacă bagi un măr bun într-o ladă cu mere stricate, se va strica şi el.
Bună. E foarte bine ceea ce ai făcut, nu ai nevoie de așa prieteni. Cum ai spus că vrei să ți continui școala. Foarte bine. Fiindcă crede-ma e foarte greu când vrei ceva și trebuie să ceri de la părinți, și ei poate au sau nu. Așa nu trebuie sa mai depinzi de nimeni. Cel care ți e prieten adevărat, nu ți cere nimic în schimb, și nu te duce pe un drum greșit. Ai grijă de tine și lasă i in colo. Ai timp să ți faci la prieteni o grămadă. Dar sincer 2 sunt suficienti. Axeaza te pe școală.
Mă bucur că mai e cineva de aceeași părere cu a mea!
Te pup.
Și eu! Acum mai trebuie să mă obișnuiesc că nimeni din clasa nu vorbește cu mine...
O sa vorbească. Hai sa vezi. Însă când vine și te întreabă de teme și astea spune le"Parca nu vorbești cu mine.".
Am sa încerc dar sunt
E bine să ai ca prieteni doar persoane de care ești mulțumită și te înțeleg. Eu cred că ai făcut bine.
Sunt incantata sa vad persoane cu aceeași părere