Buna, ai putea sa il intrebi tema la o materie, sa ii spui ca iti place cum si-a facut parul azi, sau imbracamintea. zambestei! Cam atat stiu. sper ca te-am ajutat :*:*
Păi pur și simplu intră pe el, vorbește cu el deschis, fi sinceră, cu simțul umorului, spune-i că este drăguț, că îți place stilul lui de a fii. eu așa mi-am cucerit iubitul Înainte să vorbesc cu el, nu mă placea, avea o altă parere despre mine, dar într-o zi m-am hotărât să intru pe el, pe fb, și să vorbim. I-am spus că îmi place de el, iar el a luat-o în glumă și mi-a zis „Lasă!", dar nu am renunțat, intram în fiecare zi pe el, făceam glume, râdeam împreună, am fost sinceră, și așa l-am făcut să se îndrăgostească de mine Și de atunci am rămas împreună și avem 1 an jumate. Mă iubește, la fel și eu pe el. Dacă renunțam dupa prima respingere de la el, azi nu eram cu el. Dar NU AM RENUNȚAT, AM FOST SINCERĂ, iar acum totul este PERFECT! :X Încearcă să fi tu și să fi foarte sinceră și încrederea este foarte importantă pentru a cucerii un băiat. Baftă :*
patrizia696 întreabă: