| Georgia1234567890 a întrebat:

Hello TPU! Imi place de un baiat si cred ca si el ma place, dar mi se pare ca ecam timid. Cine imi spune niste fraze cu care as putea sa-l fac sa ma invite undeva saaau sa fim imăpreuna.

2 răspunsuri:
| Vallenti17 a răspuns:

Buna, ai putea sa il intrebi tema la o materie, sa ii spui ca iti place cum si-a facut parul azi, sau imbracamintea. zambestei! Cam atat stiu. sper ca te-am ajutat :*:*

| Xoxo98 a răspuns:

Păi pur și simplu intră pe el, vorbește cu el deschis, fi sinceră, cu simțul umorului, spune-i că este drăguț, că îți place stilul lui de a fii. eu așa mi-am cucerit iubitul big grin Înainte să vorbesc cu el, nu mă placea, avea o altă parere despre mine, dar într-o zi m-am hotărât să intru pe el, pe fb, și să vorbim. I-am spus că îmi place de el, iar el a luat-o în glumă și mi-a zis „Lasă!", dar nu am renunțat, intram în fiecare zi pe el, făceam glume, râdeam împreună, am fost sinceră, și așa l-am făcut să se îndrăgostească de mine big grin Și de atunci am rămas împreună și avem 1 an jumate. Mă iubește, la fel și eu pe el. Dacă renunțam dupa prima respingere de la el, azi nu eram cu el. Dar NU AM RENUNȚAT, AM FOST SINCERĂ, iar acum totul este PERFECT! :X Încearcă să fi tu și să fi foarte sinceră și încrederea este foarte importantă pentru a cucerii un băiat. Baftă :*