Price.ro nu este un site de shopping online. Acesta te ajuta sa gasesti produsul pe care il doresti la mai multe magazine online si sa-ti faic o idee despre preturi. Tu produsul il cumperi de la un magazin online, nu de la Price.ro. Daca te uiti bine, o sa vezi ca langa pretul produsului este un logo al unei firme, si daca dai click pe numele produsului, te duce pe site-ul magazinului online care comercializeaza acel produs.
Deci acum depinde de magazin daca vine sau nu acel produs second hand sau nou.
Kayos, Mobiletrend.ro, debo.ro, telefonultau.eu.Aici se vand produse noi sau second hand?
De Mobiletrend.ro sincer nu am auzit, dar restul enumerate de tine, poti sa-ti spun sincer ca vand produse bune, nu second hand. Unele din ele au si otpiuni de a vinde produse care au fost pe la teste, dar sunt semnalizate cu un mesaj care sa anunte faptul ca au fost folosite prin teste sau au mici zgarieturi si au un pret mai mic. De pe koyos.ro si debo.ro am facut comezni si eu si sunt de incredere. De pe telefonultau.eu nu am facut comenzi pentru ca prefer sa cumpar telefoane direct din Vodafone shop sau Orange shop.
Si eu as vrea sa cumpar de la Vodafone sau Orange Shop, doar ca eu caut un telefon Nokia C3, pe culoarea roz, si din pacate in orasul meu, nu am gasit pe culoarea aceea, si din cauza asta eram curioasa daca lucrurile ce se vand sunt noi .
Uitandu-ma putin la pret, vad ca debo si koyos au acelasi pret la telefon. Eu iti recomand sa-l iei de pe debo.ro.
Deci ca sa inteleg sunt noi?
Dap, sunt noi.