| xSunShine4You a întrebat:

Hello TPU! In utima vreme am nervi din orice, cand ma cert cu mami, si ma loveste imi vine sa dau si eu in ea Si ca sa ma linistesc, strang din dinti, ] Citesc, si ma enervez, din orice, nu is nebuna.straight face la scoala avem niste baieti idiotii da rau de tot! Ma enevez din orice! Pe oricine imi vine sa injur sau sa lovesc, cred ca este din cauza mestruatiei, acum sunt pe ea. Deci. poate fii din cauza ei?

Ps : Nu sunt prea buna la mate si fac ex cu tati si ca`m se enerveaza pe mine. Si si din cauza notelor sunt cu moralul la pamant. innebunesc! crying Va rog helpp mee! { Fara idiotii }!

Funda! + Vot!

8 răspunsuri:
| FollowTheLight a răspuns:

Hormonii la varsta asta isi cam fac de cap, asa ca nu iti fa griji. Va trece. Fa activitati mai relaxante, si mai calmeaza-te.Traieste-ti viata mai incet. La o intensitate.mai mica. Acum ca vine si Craciunul cred ca ar trebui sa faci aceasta schimbare.Asa ca fii mai vesela, mai relaxata, si sa stii ca numai tu poti schimba asta. Totul vine din mintea ta, tu dai comanda creierului. Take care, byewinking

| FelixAndrei a răspuns:

O sa-ti treaca

| FerLin a răspuns:

Spune-le parintilor tai cand sunt amandoi de fata, pe un ton calm, tu fiind foarte relaxata si cu o vizibila suparare pe fata urmatoarea fraza:
"Cred ca ar trebui sa contactati amandoi un asistent social care sa va invete sa cresteti un copil. Uitati-va ce atmosfera faceti in casa si in ce stare m-ati adus si pe mine!"
Apoi te intorci, si pleci in camera ta sa-ti faci temele ca ei cand vin dupa tine sa te vada ca nu esti un copil asa de rau cum par ei. Succes!

| xSunShine4You explică:

Te`ai gandit sa te impusti? Ce te bagi tu?! Marsh de aici. Nu avem nevoie de fraieri! Marsh la coada vacii si freaco lu tactu!

| xSunShine4You explică:

CE sfatt! tu proasta?! De Crezi desteapta? Da de mine sugei la tactu coiu pan intra in coma! Mai zici ceva de taicamiu si nu o sa stii ce teo lovit tu capra! 1

| xSunShine4You explică:

Pizda draq! Virginica? Poate Dezvirginica. Taci! in mortii matii!

| xSunShine4You explică:

Eu nu`s curva, care se *** la 13 ani si fac un copil la 15. Ok? Eu vreau sa am o familie! Nu ca tine sau ca altele sa ma *** intr-o ascara de la bloc! Taci daca din gura! Esti ca parul de pe ****, in plus!

| xSunShine4You explică:

Curve, nu scapi inveci de ele. Fai! Taci!