anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU!
Mai deci mulți colegi si prieteni mă considera o rasfatata pentru ca am tableta Apple, am 4 iPod-uri(suntem 4 in familie), am muuuuulte laptop-uri, 2 VAIO, am un iPod al meu si e iPod nano si am haine cool dar eu la scoala sunt printre singurii 3 care se îmbracă in uniforma.
Dar părinții zic ca merit pentru ca am 11 ani si am luat un singur bine( din neatentie ca acolo trebuia sa barez răspunsurile incorecte si eu le-am barat pe alea corecte) si pentru ca sunt cuminte si ascultatoare. Am nu stiu cate medalii si la concursuri iau numai locurile1, 2, 3.
Cum sa ii conving sa nu mă mai trateze așa?

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bubuletu):

Si eu am note foarte bune pentru clasa a V-a.
Nu vreau sa ne mai certam.
Ne impacam? Poate am gresit si eu.

| Antoonia15 a răspuns:

Bine zici.laughing))))))))

| Gumitzza5 a răspuns:

Si ce suferii atat?straight face
Haine cool?raised eyebrows Parca voi asta-i de 11 ani spuneati "FAIN". Si eu am multe de la Apple DAR EVIT sa zic la ceilalti ca am.
Evita-le si tu si lasa suferintele asteaoh go on

| onlyme2851 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Nu e vorba numai de avutie, cred ca e vorba si de laudele legate de note si concursuri etc... Putea spune ca are rezultate foarte bune si atat, nu sa le insire pe toate.Asta cred ca denota faptul ca e chiar rasfatata.

| onlyme2851 a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact! App, felicitari.Se vede diferenta de limbaj si implicit, de caracter.

| onlyme2851 a răspuns (pentru Bubuletu):

Atunci inseamna ca atitudinea ta e problema. Poate pur si simplu au impresia ca nu pot lega prietenii adevarate cu tine.Intreaba-i pe ei de ce nu te baga in grupul lor, nu pe noi.

Si de ce, ma rog, toti copiii de 11 ani ar trebui sa aiba facebook? Ce ti se pare asa tragic ca nu ai facebook si mess?

| onlyme2851 a răspuns:

Exaaaact!

| Bubuletu a răspuns (pentru onlyme2851):

Nu am zis asta, dar TOȚI din clasa mea, pana si d-na de 60 de ani are!
Si mă simt cam prost ca toți numai asta zic:
Mai știi, canda am vb pe fb.
Intri azi pe mess

Si zic asta de fata cu mine si eu raman pe dinafara.
Mai, eu nu mă laud, serios vorbind!
O fata a fost la mine si a văzut ce am si a zis la toți!
Nimeni nu știa pana atunci...cam așa merge treaba

| xRainyDay a răspuns (pentru Bubuletu):

Ne laşi?
Vezi că tot la vorba mea şi a lui ABBY ai ajuns? Şterge mă răspunsurile alea! Că întrebarea ai şters-o oh go on

In fine....eu zic sa incerci sa vorbesti cu ei.Nu cred ca o sa iti intoarca spatele sau ceva de genu'.
Iar legat de fb sau mess, fa-ti cont si id, daca e chiar asa de grav.Nu trebuie neaparat sa intri mereu... oricum, nu cred ca nu sta nimeni non-stop sa verifice toate laptopurile, IPhone-urile etc pe care zici tu ca le ai.
Si inca ceva...calmeaza-te si nu te mai enerva din orice.Vad ca tuturor le-ai raspuns de parca ti-ar fi sarit in cap, la propriu.In fond, nici tu nu pari foarte amabila si draguta cu ceilalti.Esti mica, incearca sa fii mai calma, mai amabila si prietenoasa cu oricine intrii in contact. Daca de acum ai probleme de genul asta, mai tarziu ce=hiar nu stiu ce vei facethinking

| Bubuletu a răspuns (pentru onlyme2851):

Mai, nu prea pot fii calma ca așa e firea mea. Nu sunt linistita nici când dorm. Atunci când pot sa dorm...si, uite, am scris cam tot ce am pentru ca altfel tot la asta s-ar fi ajuns. Eu la laptopuri nu am zis cate am si tot m-am întrebat unul.
Recunosc, vreo3 laptopuri nu la folosim, le-am primit, i phonurile sunt ale lui tata ca tine unul acasă, unul la birou, unul in mașina si celălalt ...chiar nu știu.
Mă acuzați mai ales gutuie ca sunt nesimtita, mă da dracului si asta nu prea imi place. Vouă v-ar plăcea? Ați mai putea sta calmi?
Si nu am vrut sa mă aprind dar toți mă acuza si putini mi-au răspuns.

Da, eu una as putea fii calma daca as stii ca de fapt nu sunt cum ar spune respectiva persoana.Ba poate chiar m-as amuzabig grin
Daca din fire, tu nu esti o persoana calma, e clar ca daca ai incerca sa iti convingi colegii ca nu esti cum cred ei, iar ei te-ar contrazice, tu te-ai enerva si le-ai lasa aceeasi impresie.Asa ca incearca sa te schimbi un picut, sa fii mai toleranta, mai calma, mai rabdatoare si mai prietenoasa si o sa vezi ca in putin timp lucrurile se vor rezolva.