| Taylorrrrr a întrebat:

Hello TPU! Merita sa plangi dupa orice baiat oarecare?! crying

Răspuns Câştigător
| Undal a răspuns:

Nu merita sa plangi dupa nimeni, dar asta nu inseamna ca atunci cand suferi sa nu plangi.Plangi daca te doare, e omenesc.happy si apoi iarta-l ca nu stie mai bine si mai mult...Un altul sigur va sti, si cu cat te vindeci mai repede cu atat va aparea mai repede in calea ta.Usuca-ti lacrimile si fii puternica, totul trece, si bucuria si tristeteahappy.

| Taylorrrrr explică (pentru Undal):

O sa incerc sa trec peste, dar l'am iubit nebuneste crying((

| MouSSEauChoColat a răspuns (pentru Taylorrrrr):

Atunci nu este "orice baiat oarecare"...

4 răspunsuri:
| Alice_1004 a răspuns:

Nu merită. Nu există băieţi după care merită să plângi. Dar te înţeleg, uneori, dacă ai avut o relaţie de lungă durată cu acel băiat sau aveaţi o legătură sufletească, e pur omenesc să scapi nişte lacrimi. E bine să te înveţi totuşi să te ţii tare şi să gândeşti pozitiv, deoarece mereu după noapte apare soarele. Dacă suferi din vina cuiva, dezatragete de la acele gânduri citind sua ieşind cu prietenele în oraş. Găseşte-ţi un hobby. Aşa o să-l uiţi. Eu înainte plângeam de la ori ce flea. Acum sunt complet indiferentă, deoarece ştiu ca dacă m-a făcut să sufăr nu mă merită. Nu uita 2 lucruri: 1 Fii mereu pozitivă 2 Nu arăta niciodată unui băiat că plângi din vina lui, o să te dispreţuiască, arată-i că eşti veselă şi indiferentă. Te pup :* Fundiţa?

| Iubibilăă a răspuns:

Fi puternica, soarele este cu tine.

Întrebări similare