| Rebeca269 a întrebat:

Hello TPU:]
Niste statusuri pentru fete? nu stiu gen "Eu am invatat sa respect, ea respecta doar bani, eu am invatat sa lupt de una singura ea e 0 fara tati si mami" nu stiu statusuri de fete mai rebelelaughing
fFunfoooi:p

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s`au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele

Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept papusa ta! Am sa-ti mai dau inca o sansa dar intr'o alta viata,cat despre mine:nimic din ce misca nu ma misca
poate nu'ti par fata cuminte, sau poate ca da, insa aparentele inseala,inainte de a ma "eticheta", gandeste'te bine sa nu faci vreo greseala
*DaCa` ai impresia` ca totul` va Dura La nesfarsit`. Bun venit in Realitatea` cruda`. Gandesti gresit`!

sunt doar o fata cat se poate de obisnuita :X care nu are absolut nimic special, Are zile in care parul ii sta ca naibalaughing, si zile in care arata extraordinar :X
funda?smug

| iiMoliii a răspuns:

*Zbor peste tarfe si parerile lor am defecte dupa care unii mor:X:X
*Stiu ce vrei sa faci dar mai bine lasa ...eu zic nu te baga ca ai sa cazi in plasa... eu nu stiu sa iubesc doar sa sa amagesc smug
*2 pashi, arunca'te de la inaltzime`, arunca'te in amintiri cand simti ca nu ti'e bine.
*DaCa` ai impresia` ca totul` va Dura La nesfarsit`. Bun venit in Realitatea` cruda`. Gandesti gresit`!
laughing