anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU! sad Nu mai inteleg nimic! Nu stiu ce sa mai fac! Cand imi consolez prietenele le zic adevarul si ele se supara si din astea. Sa va povestesc : Aveam o prietena care se tot certa cu iubituso si eu ii ziceam adevarul da ea zicea ca eu is singura care ii zic ca sa nu mai stea cu el si din astea ca ceilalti ii zic ca o sa fie bine si din astea. Si i-am zis de niste faze care le face si ea eu zis si so certat so impacat si mno ala o pus-o pe una sa ma bata. In fine aia nu o facut nimic. SI eu nu mai vb cu fata aia. Si Eu am 2 prietene. Si de cand stau cu aia parca ma ignora nu mai vb cu mine se iau de mine si din astea. NU mai inteleg nimic. Ce sa fac? Si mereu daca zic ceva adevarat alea zic ca nu ca nu stiu ce. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| CryssCrySta a răspuns:

Cred ca nu merge cu sinceritatea fi falasa in fond asta isi doresc.Nu le mai consola si lasale sa se dea cu capu de pereti singure.Sti proverbul:"Daca nu-i poti invinge alaturate lor".Fi indferena si raspundele la critici cu aceeasi mondeda poate asa o sa le convina.

2 răspunsuri:
| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns:

Si oricat de sincera incerc sa fiu cu prietenele mele ele nu vor sa inteleaga. Si se supara repede si incep sa se comporte ca fata aia. Si cu mine nu prea vb. da cu fata aia da. Si fata aia ii influenta negativa. Ma rog nu le mai inteleg!

| AllenFree a răspuns:

Ce ma enervati voi cu fundele voastre.infine.sati zic parerea mea: arata-i cati place sa stai cu ea sa vb cu ea, spune-i niste glume si eu zic ca tu nu ai nicio legatura cu relatia altcuiva.marog.poti sa o ajuti cu diferite.si tu stii cel mai bine daca sa mai fi prietena cu ea sau nu.o prietenie adevarata e ceva foarte important deci.aici depinde de tinebig grinhappy

Bafta, te saluta Allen