| anemona3000 a întrebat:

Hello TPU! o intrebare cum pot sa ii spun unui tip din clasa a X-a ca il iubesc eu am 10 el 17.cum?

Răspuns Câştigător
| grapefruit914 a răspuns:

Am avut si eu asa un caz, nu-i spune, mai bine nu, eu am facut-o si regret pina acum. Uita si atrage alti baieti, de virsta ta sau un pic mai mari. Si stii! Esti fata tu trebuie sa pui baietii in asa situatii nu ei! Succes

10 răspunsuri:
| alealexuta a răspuns:

Buna. 1. La 10 ani ar trebui ca mainile tale sa fie pe carte.2. El o sa spuna "nu" .3..Atat pot sa iti spun.O sa rada de tine Funda?

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Pe bune?!

| anyone2013 a răspuns:

Parerea mea este ca mai gindeste-te la sentimentele tale fata de dinsul si apoi fa ce iti spune inima, dar cum a spus si alealexuta-o sa rida, sau se va face ca te ia in serios, cind o sa povesteasca colegilor de tine, si atunci toata scoala va sti

| neanderthalfararusine a răspuns:

Nu.i spune laughing.Nu serios straight face.Te faci de ras si daca ii spui unuia de varsta ta, si daca ii spui unuia de 17, pfoaaai.Si alealexuta cam are dreptate, nu sunt genul de fata care sa spuna asta, dar na.Si in plus il poti uita usor, esti doar atrasa de el, nu cred ca indragostitawinking. Termenul asta e prea folosit cand nu e cazul laughing

| alealexuta a răspuns (pentru anyone2013):

Ms..ca ma mentioneze.
In ziua de azi copii si-au pierdut minteastraight face

| nowar a răspuns:

Nu crezi ca e cam mare diferenta? Oricum raspunsul lui o sa fie ''nu'' si apropo cand va aud pe astia de 10-13 ani 'm-am indragostit' sau 'il iubesc', cum doamne iarta-ma poti spune asa ceva cand tu nici nu ai terminat 8 clase? multi dintre voi folositi anumite cuvinte fara sens nestiind macar ce inseamna.straight face

| BesT4You a răspuns:

Ai sanse de 0, 1% o sa-ti spuna sigur nu deci nu ai nici o sansa.

| andreeamihele a răspuns:

Si tu crezi ca el este pedofil? laughing

| Ea12345 a răspuns:

Sora mea are 10 ani si e ingrijorata de tot felul de concursuri pe la matematica. ca sa nu mai spun ca inca se joaca cu papusile. Nu sta pe net, prefera sa se joace cu fetitele de varsta ei. O cunsoc foarte bine, caci mie-mi spune tot si stiu ca i-a placut de un baiat, dar nimic mai mult, a,, trecut". Eu zic sa te gandesti mai bine: esti mica(serios, nici ciclul nu ti-a venit inca), iar tipul nici macar nu se va uita la tine, doar te vei face de ras.