| meeeeeeeeeeeeeee a întrebat:

Hello TPU! O intrebare: POate la vara vreau sa-mi fac o suvita blonda, argintie dar nu galbena am parul saten spre blond si ochi albastri. Deci sunt sigura ca imi va sta bine pentru ca si mama mea e la fel. Dar daca e permanenta trebuie sa ma decolorez? dar daca e cu sampon si nu ma decolorez se poate sa nu-mi prinda? Ofer fundita cea mai mare si mai roz.Multumesc pentru cei care au raspuns.

2 răspunsuri:
| wikisor a răspuns:

Hmm.eu cred ca o sa. ti stea bine fiindca a avut o colega si ii statea frumos. Avea parul asa cum il ai tu si a incercat sa.si faca suvite blonde.Se vedea frumos fiindca erau de aceeasi nuante si venea in contrasttonguetongue

Sfatul meu e sa nu te faci permanenta fiindca o sa te faca matura. nu inteleg ce vrei sa spui cu decoloratul.

Oricum faza cu suvita o sa te prindabig grinbig grin

| byanka14 a răspuns:

Pai daca ai parul saten spre blond nu o sa te prea prinda bine, din cate vad eu tenul tau in poza este mai deschis deci nu o sa te prinda bine...argintie posibil dar daca e permanenta va trebui sa te vopsesti din nou ce culoare vrei, dar poti sa ti o faci cu spreiuri din acele colorata ti-o fac in fiecare saptamana o data fiind cand faci baie si se sterge, sper ca te am ajutat un pic...success