| iiooaannaa26061994 a întrebat:

Hello TPU! o sa va spun o mica poveste interesanta zic eu si am nevoie de voi cu pareri.o prietena de varsta mea(18 ani) "are" un prieten cu care se intelege in ultimul timp nu chiar foarte bine. fata se intelege foarte bine cu bunica baiatului si aceasta a invitato la majoratul nepotului ei adica la iubitul fetei care este maine dar el nu a invitato si pe prietena mea.se zvoneste ca baiatul ar fi cu o fata de clasa a 7 dar aceasta nu va merge la majorat pentru ca parinti si bunici lui nu o vor.prietena mea i-a spus ca va merge la el la majorat oricum dar el a zis ca sa nu mearga.prietena mea il iubeste foarte mult pe acest baiat.planul ei e urmatorul:sa mearga maine la majorat si cand il intalneste sa il sarute si poate cine stie el se va mai domoli si nu va mai fi asa indiferent fata de ea.ce credeti ca ar trebui sa faca? sa mearga sau nu maine la majorat? vreau parerile voastre. daca nu ati inteles ceva din poveste intrebati-ma. funda la cel mai folositor raspuns

4 răspunsuri:
| Vladuthz a răspuns:

Din moment ce baiatul nu o vrea la majorat, indicat ar fi sa nu se duca.

Răspuns utilizator avertizat
| MissVamp a răspuns:

Din moment ce baiatul o refuza, eu zic ca nu mai are rost sa isi bata capul, se vede ce iubit are daca e cu una de a-7-a

| AndreeaBz a răspuns:

Eu zic sa se ducahappy
Sa-l treateze cu putina indiferenta sa vada cum e ( dar ar fi cam urat daca ar face asta maine)... Poate va vedea cat de urat este fara ea si va termina cu prostiile happy.