| Dacianna a întrebat:

Hello TPU! :* Prietena mea cea mai buna si unul dintre prietenii mei cei mai buni au fost impreuna. Tipul tine super mult la ea ( o place de 7 ani) si insfarsit a primit asa zisul " Da" din partea ei. Doar ca ea a fost de acord doar din mila pentru el, pentru ca ea nu il suporta deloc. Si dupa cateva saptamani s-a hotarat sa se desparta de el. Eu ii stiam lui parola de la facebook si ea m-a pus sa ii scriu din partea lui ceva urat pe chat-ul ei astfel incat sa se certe si sa se desparta. Ca sa nu isi dea seama ca eu am fost cea care am scris de pe contul lui mi-am trimis si mie si altei fete ( cu care nu are nicio treaba ). Planul a functionat de minune s-au certat s-au despartit. Iar el acum e devastat injura "hackerul" si il blesteama intr-una saracul fara sa stie ca eu am fost de fapt aceea.

Idea era ca nu stiam ce sa fac. Cu 2 zile inainte m-am certat cu ea pentru ca initial nu am vrut sa fac asta dar pentru ca tin super mult la ea am cedat. Dar tin mult si la el si stiu cat de mult o iubea ( ma rog nu stiu ce iubire poate fi la 13 ani dar numai conteaza laughing ) si imi pare foarte rau acum.

Intrebarea mea este : Oare ar trebui sa-i spun adevarul? ma gandesc ca o sa ma urasca si nu imi doresc asta. Adica imi pare super rau ca el e atat de orbit de ea incat nu isi da seama ca daca ar fi tinut la el indradevar nu s-ar fi certat dintr-un motiv asa banal si l-ar fi crezut ca a fost altcineva pe contul lui.
SAU ar trebui sa las lucrurile asa cum sunt?

Sper ca nu v-am plictisit. ( scuzati greselile) :*

1 răspuns:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Tu iti dai seama ca daca nu ii spui adevarul odata si odata tot se va afla si o sa te urasca pentru lucruul asta poate nici n`o sa vrea sa te mai vada :-s cred ca cel mai bine ar fi sa mergi tu la el si sa-i explici situatia tongue poate va fi supp p`tine vreo 2-3 zile dar e mai bine decat sa nu mai vrea sa-i fi prietena