anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU. Prietena mea tocmai s-a despartit de iubitul ei si nu stiu ce sa ii mai zic. Plange incontinuu si imi vorbeste numai despre faptul ca e suparata. Am incercat TOTUL dar ea tot suparata este, nici nu pentru vorbi cu ea despre altceva din cauza asta. Ce sa ii mai spun? Cum sa o fac sa ii treaca? ( am incercat sa o fac sa uite pentru momente dar dupa 2 minute iar isi aduce aminte).

5 răspunsuri:
| Resurrection a răspuns:

Spune-i ca viata nu se termina odata cu un baiat, exista multi altii pe care nu i-a cunoscut inca, si pot fi mult mai buni decat el. E imposibil ca acela sa fie baiatul perfect, sa fie cu ea in oras si culmea. sa stea cu ea.

| EdyakaSmoke a răspuns:

Nu prea ai ce face... Dar poti sa o susti!

| ThePuffy a răspuns:

Zici ca avem aceeasi prietena. crede ca daca te paraseste baiatu' se termina lumea. Dar eu o fac sa rad doar daca ma uit la ea laughing). Oricum, nu pot sa zic ca eu si prietena mea suntem cele mai normale persoane laughing) o sa-i treaca, nu-ti fa griji, nu moare laughing

| Dariusuu a răspuns:

Spune-i să își bage mințile-n cap și să termine cu prostiile.

Dacă plânge încontinuu nu o să se împace cu fostul niciodată.

Bag pariu că mai mult de 15 ani nu are.

Așa-i?

| ThePuffy a răspuns (pentru Dariusuu):

Pff. eu la 15 ani nu faceam asa, zici ca are 12-13 ani laughing aveam eu o prietena in clasa a5-a care plagea in continuu spunand ca il iubeste si nu poate sa-l uite laughing)