| TeooTeo a întrebat:

Hello TPU! Ti rog love struck CITESTEEhappy! Imi place de un baiat din clasa care sta in spatele meu.In ore barfim (nu numai noi 2), ne dam caietele pentru teme sa le facem in pauza.Azi a fost cea mai tare senzatie! S-a oferit sa imi lege bratara(de aia din ata rosie si alba impletita primita de martisor) bine dar nu mi-a legat-o pana la capat ca au inceput colegele mele invidoase sa faca gen "oooo iauitei sh pastia" asa ca mi-a legat-o colega de banca. Intrebarea era voi ce credeti ma place? si cum as putea sa ii spun ca il plac dar nu sa ii spun in fata...niste gesturi asa.Nu vreau sa ma puneti sa cer ajutorul la colegi ca baiatul asta e cel mai"popular" sa zicem asa din clasa si astea(colegele) se oftica :@
Idea care merge primeste fudita garantat!
>>Repedeeee

4 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Din cate ai scris tu happy, am observat ca va intelegeti foarte bine. E posibil sa te placa, mai ales ca ti-a legat ata de martisor doar ca s-a oprit pentru ca ii era rusine de colegele tale si de reactia lor. Poti sa ii spui pe mess, dar nu din prima, mai intai vorbeste cu el si peste cateva zile spuune-i excat ce simti. Nu cred ca va spune nu, avand in vedere ca va intelegeti.
Bafta!

| Alexander21 a răspuns:

Pune-i mana ta pe al lui, si vezi...Va intelege ca doresti ceva, poti chiar sa ii si spui, ca iti pare dragut happy si ii propui sa va vedeti dupa ore.Nu sta si te uita, ca vei regreta.Nu iti fie teama! Bafta!

| Krys5 a răspuns:

Pai te place sigur si trimitei un biletel in timpul scolii scriind il el as vrea sa vorbim dupa orewinking dupa ore va intaniti si ii spui asa: uite am observat ca ne intelegem bine si sunt curioasa daca tu ma placi si daca zice da zici si tu si eu sau il saruti din primawinking

| ioanateintreba a răspuns:

Pai 1 te place CLAR! 2 suna-l si invita-l undeva ( liniste si pace doar voi doi sa vorbiti asa )daca nu ai nr lui atunci pe mess. sper ca te-am ajutat funda plzz? puppy dog eyes