| krazzy a întrebat:

Hello TPU! Vreau sa raspundeti la o nedumerire a mea!
Am un prieten, as zice eu bun, tin la el si ma bucur ca suntem prieteni, da in ciuda acestui fapt el nu vorbeste cu mine cum vorbesc eu cu el, amandoi suntem din luna mai, trei zile diferenta, ca si copii am crescut la fel, avem diferite chestii care ne leaga, as vrea totusi sa fie mai aproape de mine, specific ca el este un elev de 10, eu nu sun asa eminent. Am tot incercat sa-i spun ca as vrea sa fim prieteni buni sa fim ca fratii, am crezu si m-am gandit ca ar fi un prieten de nadejde, dar nu stiu de ce, el nu imi raspunde nici cand il intreb ceva, nici la mesaje, nici macar pe FB, L-am tachinat si cam enervat, dar nu cred ca asta ar fi problema. Ma evita in vreun fel, si pe fata nu vorbeste cu mine ca si cu cineva in care sa se increada. Nici nu imi spune ce parere are despre mine! Voi ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Oamenii se schimba. Daca erati prieteni buni cand erati mici, e posibil sa se fi schimbat, sa te vada altfel. Poate nu vrea sa fie prieten cu tine, dar ii e rusine sau frica sa iti spuna. Exista foarte multe posibilitati.

| millar a răspuns:

Nu prea cunosc sitoatia doar intreaba-l daca vrea sa fiti prieteni daca nu raspunde sau zice nu lasa-l in pace., si cautati alti prieteni, daca are anumite motive sa nu vb cu tine pana la urma va esua

| krazzy explică (pentru millar):

Da am incercat, parca nu ma vrea asa nici cum, nu inteleg, suntem colegi si eu cred ca ne asemanam... poate cred doar eu, dar este si foarte destept, nu se exteriorizeaza, nu-mi spune ce gandeste si nu imi dau semama mereu!