| BalonaşDulcee a întrebat:

Hello TPU! :X:X ce mai facetii >?love strucklove struck

Care imi dai si mie statusuri gen "Scumpule ai grija de tarfa ta ca o sa te doara inima cand te vei uita la poza mea." ceva de genu cu baiatu(fost iubit) care sa ramana cu tarfa actuala :d plss vot+funda normal big hug [din partea mea mereu primiti si vot si funda doar stiti >:]

Răspuns Câştigător
| DeeA_6936 a răspuns:

Hey uite aicea:
Poti sa faci ce vrei cu viata ta. Mie chiar nu-mi pasa. Mi-am dat seama ca fara tine. Viata e mult mai frumoasa!

Mereu vei cauta la ea ceea ce adorai la mine candva.

Pentru un moment. Am crezut ca ma vei distruge. Dar uite-ma, acum sunt tare si chiar foarte dulce!

Parfumul tau pe bluza mea. Si stilul meu in mintea ta. Vei cauta privirea mea. In fiecare EA!

Stiu ca sunt diferita in felul meu.Si ca unii nu ma plac,nu ma opresc niciodata sa zambesc. Chiar daca unora le displac.

O sa am mereu acel ceva ce ti-l doresti tu si nu il mai are altcineva.

A fost greu si stii ca am dreptate! Am tinut capul sus. Si am mers mai departe. Nu ma intereseaza ce crezi despre mine. Inainte sa spui ceva uita-te la tine!

NU TE BUCURA, daca iti zambeste EU am fost iubita lui. Doar pe mine ma iubeste! Si chiar daca acum ar vrea sa fie cu tine. Oricum mereu se va gandi la mine.

M-ai avut. M-ai pierdut. Acum ma vrei. Nu se mai poate. Oricare va fi EA. Nu va purta amprenta mea:X

Am invatat sa respect,ea respecta doar banii. Am invatat sa lupt singura, ea e zero fara tati si mami. Stii ca tu ai ales, eu am drumul meu acum. Al tau e-n celalalt sens.

Stiu cand sa rad, cand sa fiu suparata, cand ochii tai sa fiu…cea mai importanta fata![]

Nu ma supar daca te vad cu vreuna vreodata.Ce naiba. Doar eu sunt cea mai importanta!

Pot sa plec. Pot sa stau. Pot sa fac ce vreau! Si daca plec. Unde merg tot cu mine il iau! Poate stii. Poate nu. Da iti spun mereu. El a fost, este si va ramane doar al meu! []

Degeaba ma privesti cu ura, mereu o sa fiu mai buna! Mai bine l-ai linisti pe prietenul tau! Caci intoarce capul dupa mine mereu!

Azi te vad cu ea de mana. Cica sunteti impreuna Maine stiu c-o parasesti...Pentru fata ce-o iubesti!

"Pacat ca te`ai schimbat. Pacat ca straLucesti ca un diamant FaLsificat`!;-j"

"Lupta pentru cine t iubestee`, baga`tsi pla`n cine`tsi greseste`!big grin"

"Mi'a zis mami odata,o vorba desteapta,printeso, nu alerga dupa caleasca care nu te asteapta!"

"De ce oare vb u despre mine? de ce oare ma pui la un loc ca tine? in fata mea nu ai cuvant nu ma cunosti deloc, habar nu ai cine sunt"

"De azi am un singur scop. Sa pun fericirea mea pe primul loc! naH tA****** lUatSii poZitSiismug"

"`Daii mesaje esti nebun?! De cate ori pe seara vrei sa iti spun?! Nici nu imi lipsesti, nici nu imi e dor sa te aud!"

"ke Crezi ca soOntem Noi :X soOntem nhuma Bune ...de dIStraCtie : TraiM iuBIn?:Xnu ne pasa:X uN zaMBet sh Gata"

"Un autograf mai tarziu`. acum o sa` iti arat ce fata rea pot sa fiu.cu fite si aere`...esti p spate` Fraiere`!love struck""

"Ochisori caprui si privire cu subinteles. Buze dulci, par brunet deja nu mai ai vers..."

"Credeam ca mor odata cu prima dragoste pierduta...Si acum din partea mea oricine poate s'o fu**! rolling on the floor"

"Ce te face sa crezi ca el era "The one"? Ai crezut ca stai o viata? Dar n-a trecut un an? Ai pus prea mult suflet? Nu-ti face corectie!? N-ai gresit cu nimic? Deci ia-o ca pe o lectie!?"

"Nu ma las condusa,nu am dc sa admit,am o sansa'n viata sh'am invatat sa profit"

"Pentru cine m-a acuzat c-as fi uitat de unde am plecat, ma faci sa rad, niciodata n-ai stiut de unde am inceput"

"Ai fost pe rând posesiv, gelos, orgolios, Indiferent şi, logic, într-un final, un prost...Şi-un clasic adevărat, ti-ai dat seama ce-ai avut exact când s-a terminat"

"Nu incerca sa-i minti acum ca Ea e doar o oarecare. cand ei stiu ca amintirea Ei ink te doare. Stiu ca din partea ta femeile pot pleca... ca`au fost multe in patul tau. Dar nu si in inima ta"

"Barfelee` Despree miinee` merG din Guraa`n Guraa` nu` ca voi tarF**** din plaa` in plaa`"

""Poate dupa ani si ani, vom fii impreuna din nou smug __ Am invatat ca nimiC nu este mai preSus de mine si de orgOliul meu, nici maCar sentimentele ___ smug"""

"""♥___ Nu vreau pOveste de amOr ___ pOvestile sunt triste si dor ___ Vreau sa fim impreuna ___ dor nOi sa stim ca ne iubim! ♥ ____""

""Ma vrei inapoi? Eu nu...Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut""

"""Iubeste-o. Nu`mi pasa. Pastreaz`o d tot. Iar p mine priveste-ma si LINGE`TE P BOT! laughing))) [Fa`ma sa inteleg. Iti place cum arat sau cauti iubire?batting eyelashes love struck]"""

Cam atat:*
Sper ca te-am ajutat! Hay CeaW love struck FunditsSabatting eyelashes?