| BellsC a întrebat:

Hello!
Uita`ti care este noua stire in legatura cu lumea asta"Apocalipsa vine in 2016"
Credeti?
Dc?

7 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Se zice ca vine in 2012. Dar tot nu cred.Singura apocalipsa care exista se petrece in fiecare zi, sub forma de poluare, ucidere...Noi ne conducem singuri la apocalipsa.Pana la urma ramanem fara resurse naturale. Din ce am inteles, in asta consta apocapipsa.Cat despre apocalipsa biblica, nu stiu ce sa zic. Poate e adevarata, poate nu...

| Tweetymrrr a răspuns:

Am auzit si eu. Eu inca nu am ajuns sa cred si asta. Nimeni nu stie:asat este doar o parere.Se zice ca ar veni; da va veni. Cand? Nu conteaza. Traieste clipa. mai bine sa nu sti [parerea mea]winking

| Libelle a răspuns:

Hai ca e culmea
hotarati-va odata
ori 2012 ori 2016?
sa stiu cand sa incep sa nu mai fiu rea nu de alta

| pwp a răspuns:

In 2012, apoi in 2013, acum in 2016
numai aberati...

| Alisstor a răspuns:

Mai demult se zicea ca "Apocalipsa" vine in 2012. Prostie. Apocalipsa in cazul careia exista posibilitatea sa apara in viitorul nu foarte indepartat de un razboi civil mondial chiar, din cauza economiei. Apocalipsa propriu zisa, cea despre care este discutat in Biblie, nu se stie cand va veni.

| noooname a răspuns:

Eu nu cred nici in Apocalipsa din 2012 nici in cea din 2016.

De curiozitate, daca o sa va uitati in biblie o sa vedeti ca acolo scrie ceva de genul ca ''Sfarsitul lumii nici Dumnezeu nu stie cand e.''.
Adica poate veni la noapte, maine sau in 2012... El e singura persoana care decide!

| LollyxXx_6662 a răspuns:

Uite toata lumea spunde de apocalipsa nu crede pe nimeni doar Dumnezeu stie cand va veni nu oameni citeste in bibliewinking