| extremeddl a întrebat:

Hello!
Vine vara si eu inca nu mi-am gasit un job... Mi-am depus CV-ul pe o gramada de siteuri specializate si am aplicat la destul de multe firme. dar pana acum nimic...
Daca sunteti deja aganjati/sau aveti cunostinte care lucreaza la o firma de distribuire a pliantelor in centre comerciale, pe strada, in cutii postale va rog frumos sa imi dati un id de messenger/e-mail al vostru sau al cunostintei sa discutam mai pe larg.
Tin sa mentionez ca am 16 ani (termin clasa aXa), 176cm, 72kg, look modern, sociabil etc. (asta daca ajuta la ceva)

2 răspunsuri:
| DeCe a răspuns:

Daca sti photoshop-ul (sti sa lucrezi bine in el) sau ai un aparat si sti sa faci poze, daca iti place sa lucrezi acasa cand ai tu chef poti vinde poze aici http://submit.shutterstock.com/? ref=605092 si mai sunt si altele. Daca esti interesat/a, da-mi un mesaj privat pe TPU.

| nevermind_3854 a răspuns:

In primul rand nu prea faci mare lucru trimitand mail-uri sau depunand CV-uri pe net, crede-ma am incercat si eu si nimic.Mai bine cauti pe anuntul telefonic.Insa daca aflu ceva despre un astfel de job revin cu un id sau mail. Bafta