| Animeforlifee9921 a întrebat:

Hello! Voi ce faceti de Revelion? Sincer,eu il voi "petrece" cu un singur coleg din generala,restul nu pot sa vina,parca acum cand voiam si eu, toti au planuri. Trebuia sa mai vina o fata,dar a zis ca nu mai poate si inca un baiat,dar si el are musafiri. Nu stiu ce sa fac,mai am o colega cu care mai vorbesc asa ocazional,insa ea e mai asa,nu prea o suporta ai mei pentru ca si-au tras ei niste concluzii de la niste chestii mai nepotrivite pe care le-a facut. Ce sa fac,sa o chem,sau nu? Tin sa mentionez ca cand e de fata cu cineva adult, nu se comporta asa ciudat.

2 răspunsuri:
| MAteiLaAjutat a răspuns:

Eu de revelion cred ca o sa ma uit pe Instagram reels, cat despre situatia ta, daca si asa abia vorbesti cu ea si parintii tai nu o tolereaza, mai bine nu o invita, ca numai creezi tensiune.

| 1onur a răspuns:

TPU.

Nu ies nicăieri sunt chemat peste tot da nu suport multe de asta nu vreau sa ies și nu suport multe gesturi la uni "oamenii" se dau ce nu-s în realitate cu Adevărat...

Ma duc frumos îmi iau ceva și stau aicia simplu de ce să mă înhăita cu toți drogații și...