Poti sa-ti o faci in verde pal, galben, bleumarin.
Si poti mai apoi sa desenezi de mana niste flori;)
Cel mai bine e sa te duci la un dedeman, praktiker sau la ikea, au acolo o paleta de culori din care te poti inspira:D
http://files.cnet.ro/2008/07/img157.jpg
Daca ti-o vopsesti iti recomand sa nu folosesti culori inchise ccum ar fi un rosu sau caramiziu pentru. ca o sa te incarce mult cu energie negativa... un albastru un mov deschis mobila poti sa ti-o personalizezi cu niste oja. iei o oja(culoarea ta preferata) si incepi sa faci modele: flori, patrate, inimi etc. (depinde si de ce stil pe presoana esti) daca esti mai nebunatic/a poti folosipt camera o culoare mai vie cum ar fi galben sau mov dacca esti mai linistit/a un albastru ca cerul sau verde. cat despre parchet pori sa iti pui un covoras( pres) in mijloc. ai televizor? daca da, ti-ar recomanda sa il pui in coltul cel mai intunecat al camerei. patul cum este? pe mijloc? daca da, ti-as recomanda sa il pui langa perete pentru. a avea mai mult spatiu in camera. nu strica si o masa din sticla daca ai asa ceva in casa si daca te lasa parintii sa o remodelezi. sa faci niste gauri in ea unde sa incapa niste ghivece cu flori si pe pereti poti sa desenezi de mana niste flori. cam asta mi-ar placea mie. nu stiu ce ti-ar placea tie pa-pa
Nu prea stiu ce sa spun, dar spun ceva ai pitea muta mobila, schimba perdelele de la fereastra sa schimbi covorul, dar cu ceva sa se asorteze si sa lumineze camera pentru ca camerele luminate sunt foarte frumoase.
Ai incercat sa intri pe site-ul de la s. o. s salvati-mi casa? acolo poti gasi idei foarte bune pe care le mai poti face si tu.mult noroc
patrizia696 întreabă: