| Veverita a întrebat:

Hello! vreau sa stiu cine se intelege bine cu parintii si cum procedeaza...

4 răspunsuri:
| Négatif a răspuns:

Bună, Veveriţa!
Păi, eu sunt una dintre cele care se înţeleg foarte bine cu părinţii.
Lor le place foarte mult să le spui adevărul, fie că e rău, fie că e bun. Dacă ei o notă mică, nu ezita să le spui mai întâi lor. Te vor ajuta să iei încă 7 de 10, te asigur! Dacă le spui, vor fi mai blânzi şi te vor ajuta, nu te vor certa... Deci, mai bine spui totul pe faţă!
Succes. Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma inteleg foarte bine cu ei mei deoarece ei nu prea stau pe acasa, niici in timpul saptamanii si nici in week-enduri blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunakiss! Eu pot spune ca ma inteleg bine cu parintii mei! Dar la varsta adolescentei oricine se mai cearta cu parintii! Ca sa ai o relatie buna cu parintii tai trebuie sa nu ii minti, sa le spui adevarul si asa o sa aiba incredere in tine si automat relatia se va imbunatatii.Trebuie sa te porti frumos cu ei, sa ii ajuti la treburi, etc ...Succes! Sper ca te-am ajutat! kiss

| Wooky a răspuns:

Si eu ma inteleg foarte bine cu parintii mei.Eu nu le spun doar notele mici sau mari pe care le iau la scoala, eu le spun totul.Asa ei stiu exact cum sunt eu, si se pot increde in mine.Foarte importanta este comunicarea.Si ei trebuie sa fie deschisi cu tine si intelegatori, nu numai copilul.Intr-o relatie trebuie implicare de la ambele parti. In cazul sta partea ta si partea parintilor.