Pai daca luam intrebarea de la inceput putem raspunde la fiecare fraza a ta?! Eu sincer da. dar nu sunt sigura!
Asta e daca i s`au despartit parintii, in viata sunt si certuri si ea nu trebuie sa se supere.conteaza ca parintii ei o iubesc.
Verisoara aia daca zici tu ca o barfeste si o minte ar trebui macar sa ii atragi atentia fetei alea ( verisoare`i ma refer). ar trebui sa i zici sa nu mai fie atat de perversa.sau macar spune`i prietenei tale ca verisoara ei isi bate joc de ea. Chiar sincer nu stiu ce idee sa iti zic ca prietena ta Teo sa vina la tine!
Pe o parte ar trebui sa o intrebi si daca ea vrea. e bine. daca nu. nu!
Pt ca Revelionul se petrece in familie, si tu nu o poti obliga sa stea cu tine!
O intrebi, daca accepta e bine dar sa isi intrebe si tatal pentru ca poate el nu o lasa! Si daca nu vrea nu trebuie sa fii suparata, pentru ca nu o pierzi! Doar nu te gandesti ca nu vei mai fi prietena cu ea! Nu o poti obliga, deoarece este alegerea ei si revelionul ei! Nu poti obliga persoane sa faca ce vrei si tu,, Intreab-o, dar nu uita sa deschizi un subiect despre verisoara ei. Adica sa nu ii zici din prima, sa ii zici adevarul despre minciunile ei si ca o barfeste. Bafta! Iti urez un Revelion fericit cu sau fara prietena ta!
Spuine-i tot ceea ce ne-ai zis si noua cu sinceritate, poate va intelege ce se intampla si va face revelionul cu tine. daca nu cum a spus si allina vor mai fi revelioane.
Asata e una mai buna una mai rea o sa-si dea singura seama de verisoara nu o mai supara si tu daca e deja fa ce zice ea si o sa vezi ca pana la urma timpul le rezolva pe toate. Sarbatori Fericite!
Spune-i ce parere ai despre prieteni ei si invit-o sa faca revelionul la tine Ca sa accepte prezinta-i prietenii tai sau familia(depinde cu cine faci revelionul)
Eu cred ca:1 ar trebui sa ii zici acelei verisoare rea sa nu se comporte asa, sa nu mai fie falsa. 2daca nu merge sa-i arati chiar tu prietenei tale rautatea verisoarei sale prin vreun prieten /prietena care stie ca o barfeste sau 3pare ceva nebunesc dar inregistreaza candva cand o barfeste si o vorbeste de rau pentru a-si da seama ce persoana este. iar ideea sa vina la tine... cred ca ar trebui sa o intrebi nu pierzi nimic pentru ca daca sunteti prietene foarte bune probabil 50%va accepta. vorbeste cu ea si sper ca vei avea succes