Deci: incearca de la plafar si orice e natural. Eu am probleme cu pielea capului, am o boala, care cu medicamente prescrise de medicul dermatolog nu mi-a trecut. in timp m-am informat si am citit ca toate prostiile pe care le folosim noi si credem ca fac bine (desi stiu. au un miros genial si lasa o piele. ) sunt f daunatoare. in timp. Asa ca mi-am cumparat un sampon de la plafar. Nu e nici scump deloc. si da randament 100%. Cauta pe net masti de par sa le faci acasa tu, cu ingredientele din piata. Cand te speli. clateste`te o data cu ceai. Fa un ceai numai dintr`o planta la o spalare: musetel, pelin, nuc. si spala`te. iarasi. lasa un par super misto. si dupa ce te`ai clatit si cu ceai. pune 2 picaturi de otet in apa cu care te clatesti. Descurca parul fara sa il atace si nu ramane deloc miros. Si daca mirosul de la sampon nu te satisface... parfumeaza-ti peria sau pieptanul si apoi piaptana-te... sper ca ti-am fost de ajutor. Pupici cu sclipici:*
Eu am parul lung si ma spal nu mai cu ELVITAL este foarte bun.dar stii ca fetele care sunt la tara se spala cu sapun de casa ...si nnaaa. sper sa te ajute!
Dragul meu (robyy12-pare nume de baiat). sapunul de casa e muuuult mai sanatos decat rahaturile noastre pe care mai dam si bani. Mai ai de crescut putin. si o sa aflii de multe firme cu produse f scumpe care au sapunuri care imita sapunul de casa si cu multe ingrediente pe care le foloseau bunica si strabunica... dar mai creste putin, zbate-te putin sa fii deasupra unora si mai sanatos, de ce nu?