| Beibiii_4715 a întrebat:

Hello!love struckSunt cu un baiat de anul trecut, si doar neam pupat.pe buze! neam imbratisat.nimic mai mult! dar eu sunt prima fata cu, care el a fost si me teama ca nu vrea sa ma sarute, sau ca ii este frica! me rusine, sa il intreb daca vrea sa se sarute cu mine! si imi este si mai rusine sa ii bag eu limba in guralaughing)! nu stiu csf. sfaturi! plssbig grin
as vrea sa observe ca vreau sa ne sarutam, nu sa ii spun eu, sa isi dea singur seama dar nu stiu cum sa fac sa obs asa ceva! va rog, ajutati-maa
[F U N D O I; x]

Răspuns Câştigător
| scumpete a răspuns:

Pai cred ca cel mai indikth ar fi sa vbesti cu el. dar intr'un loc mai retras.batting eyelashes sa nu mai auda cineva. si vbeste cu el asta e singura cale.

si daca esti de anul trecuth puteti sa aveti o descutie de genul asta. in fine.

poate ca si el ar vrea asta si nu stie cum sa spuna.

comunicatzi.

4 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

laughing wtf

ce intrebare

asa e la inceput ma

nimeni nu s-a nascut invatat

saruta`l tu cum vrei tu si asa o sa faca si el ce p l m. dar nu`i zice, tu doar fa ce stii laughing si daca vezi ca nu stie si nu vrea bla bla vb si tu cu el acum. daca esti prima lui prietena.laughing

| Adelyna_3827 a răspuns:

Sunt de acord cu @scumpete poate si lui ii e frica sa te sarute! Cel mai bine e sa comunicati deschiswinking

Pupici:X

Si mult noroc in dragostewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-l baga in seama lasa-l in pace n8u mai vb cu el daca te iubeste va vb el cu tine papa>.

| Fanea a răspuns:

Ia-ti inima in dinti si spune-i direct in fata, e si normal ca nu prea are experienta si se emotioneaza, sunt increzut ca si el la fel de mult ca si tine vrea sa te sarute dar nu e increzut in sine!