Da exista... iubim pentru ca asa este firea omului, iubire'a este un sentiment extraordinar este uimitor nici nu poate fi descris in cuvinte, ei bine eu una nu pot descrie in cuvinte acest sentiment mai ales cand iubesti si esti iubit
Nici eu nu stiu de ce suferim din dragoste, cred ca vine cam asa cand esti impreuna cu persoana iubita esti fericita, ei bine fiecare parte buna are si o parte rea asa si aici dupa ce esti fericita suferi... dar eu m-am saturat sa sufar, dar prefer sa sufar decat sa nu fi stiuta vreodata ce este aia dragoste
Iubirea existaa! Oamenii sunt facuti ca sa iubeasca. Iubirea este ceva unic, de nedescris! Suferim din dragoste pentru ca persoanele pe care le iubim cel mai mult ne fac sa suferim enorm!
O fi existand acolo, undeva...
ca sa suferim mai tarziu, sua sa fim fericiti toata viata
e un sentiment puternic
pentru ca asa trebuie
fiecare cu destinul lui
Hello Sweet Angel
Iubirea e de fapt un hormon secretat de catre hipotalamus numit serotonina- hormonul fericirii
Iubim pentru ca serotonina afecteaza atractia fata de o anumita persoana plus afecteaza si fluxul hormonilor sexuali (testosteron si estrogen)
Iubirea exista ca si teorie dar ca intervin si alti factori de mediu (bani, sanatate, bani, stadiu social) care influenteaza atractia unei persoane pantru alta persoana.
Suferim din dragoste pentru ca in momentul in care ne indepartam de persoana 'iubita' secretia de serotonina se reduce drastic, si cauzeaza un fel de withdrawal de la substanta.
P. S. Don't do drugs!
Buna da, exista iubirea, doar iubire adevarata iubim pentru ca suntem dornici de a incerca combinatii iubirea este sentimentul fericit care te ajuta sa iti pese mai mult de cineva:X dar cateodata te face sa suferi Suferim deoarece baietii sunt vinovati. Ei nu sunt interesati de frumusetea noastra interioara. Ei vor ca la despartire sa nu ne pese.as vrea, daca se poate, toti baietii care viziteaza site-ul sa faca o mica schimbare in sufletul lor, si sa creeze mai multa afectiune fata de fetemultumesc
Da exista. Iubirea e un sentiment puternicc. Foarte puternic :X:X
Pentru ac asta e destinu [ de aia suferim :d ]