| Fluture a întrebat:

Hellooo! Am o problema care ma cam scoate din saritex(. O colega de clasa il place pe colegul meu de bancalaughing), iar eu sunt foarte geloasalaughing[chiar daca nu-l plac pe coleegu', dar asa sunt eu. specific zodiei melelove struck, tin la colegu' ca la un frate si nu vreau sa tina la colega aia, deoarece e o proasta. O frustrata care comenteaza orice.sh cu greu o suporta colegu meu de bank, dar ea ii baga jmecherii despre mine sh il convinge sa nu mai stea cu mine in bancax(. Mai pe scurt aia e o porcarie, o taratura materialistarolling on the floor))))))[scuze expresiawinking]. Ce sa fac sa ii spun sa nu se mute cu aia? p. s:el e pocait si e mai sensibil. Apropo: sa va mai zic ceva despre fata aia: vine la noi pe bank si isi etaleazaa curu' pe bank si incepe.:bunaa,, maa"x"[nu dau nume] ma scumpetee. uiiii te ubesc.si faza cu scumpete o zice cand vin eu pe acolo.asa nici nu-l baga in seama[zice ca ma oftic, j chiar o fac,, nu o suport,, o de o fire insuportabila,, toti o stiu ca a mai "creatura din clasaa=rolling on the floor. plss am nevoie urgent de un raspuns care sa functionezee. Dau funda frumoasaa si mareelove struck

Răspuns Câştigător
| Bessame a răspuns:

Hm putin cam uratee cuvinte ai folosit la adresa fetei.fiecare om ee in felul lu si nu trebuie sa judecam faptul ca ea il place pe colegul tau nu e nimi rau i se poate intampla oricui sa se indragosteasca e rau faptul ca ea incearca sa il abodeze probabil cu minciuni pentru ca tu sa nu mai fi colega lui de banca si sunt sigura ca ea face asa pentru ca e geloasa din alt motiv indragosteala, si normal ca se simte prost cand placi pe cineva faci tot posibilul sa fii langa acea pers! Tu de fapt esti ''esti geloasa in alt sens de teama sa nu vada colegi ca el te lasa pentru tine colega de banca pentru fata aceea teama de a nu fi singura si cum ai scris ca el e pocait cu siguranta invata bine si mna mai ai si tu un attu sa stai langa el plus cum ai zis ca e mai sensibil iti place ca ai o companie placuta si bun simt langa tine coleg de banca! Tu vb cu el frumos si explica-i ca il indragesti ca si coleg de banca si ar fi pacat sa se ia dupa vorbele unei persoanee indragostite,, care nu tine o viata indragosteala asta e asa de moment ca nu ai nimic in potrive dar ti-ar parea rau ca prietenia voastra de colegi sa se strice ptt minciuni chiar din partea unei persoane care zice ca e indragostit de el! Si ar fi frumos din partea ta sa i explici acelei persoane fete ca tu nu ai nimic apropiat cu colegul tau de banca poate sa vorbeasca sa isi da intalniri orice vrea ea dar sa nu incerce sa il mute cu vorbe de langa tine pentru ca nu e frumos explica-i ca pentru tine el inseamna decat un coleg bun (amic)

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu ai ce face tu dacă băiatul o place se va muta cu ea. Nu există aşa ceva precum " sunt geloasă specific zodiei mele" eşti geloasă pentru că eşti geloasă şi îţi place de ăla. Dacă ţi-ar fi un simplu prieten i-ai fi zis că nu ţi se pare ok fata respectivă şi ai fi lăsat-o la alegerea lui. Gândeşte-te! Baftă!

| Fluture explică:

Mai, ea nu il place... pur si simplu se da pe langa el sa ii explice exercitii, probleme la scoala, lectii, fiindca el e cel mai destept din clasa.

| supergeniu a răspuns:

Puteai sa vorbesti mai pe scurt?