| alllinutza a întrebat:

Helloooo/.am si eu o problema mareee... exact de un an, am cosuri pe corp:spate, picioare, si mai ales maini.Am crezut ca o igiena mai avansata va rezolva asta, m-am gandit ca e de la praf, transpiratie.In zadar.Am folosit gel de dus cu Ph neutru.Degeaba.M-am expus la soare, ca poate le va arde.Deloc.Asa caam fost la dermatolog. Mi-a spus ca este si de la epilat, dar ca am si acnee.Acum ce sa fac? sa nu ma mai epilez? Mi-a dat multe medicamente si vitamine. Iau cate un pumn odata. dar tot nu trec.Nu vad care e solutia.Ati incercat medicamente, creme, care da, au dat rezultateva rog din suflet ajutati-ma.nu mai suport.toata lumea imi spune ca as avea pojar sau asa ceva. Mi-e foarte rusine, ca am 18 ani, sunt o domnisoara, si nu-mi sta frumos cu asa ceva pe mine... Ajutoooooooooooooooooooooooooor

5 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Fara dulciuri, sucuri, grasimi. Si ceva mai mult... sex.

| danutza a răspuns:

Incearca sa stai in soare mai bine spus sa te bronzezi aceatea se usuca si se duc... posibil sa fi alergica la vreun material iar in contactul cu piele in timp ce transpiri sa iasa aceste cosuri sad

| Mixed a răspuns:

Cosurile se duc la soare ...si eu am avut pe spate cosulete mici... s-au dus si mi-au aparut altele p brate tot de genu' ala...
Acneea dispare cu creme speciale de la Garnier...
poate e vb si de perioada de pubertate prin care treci...
nu cred ca e vreo pb de la epilat ...sau daca te faci cu lama...schimba mai des lamele ...sau fa-te cu creme epilatoare sau benzi...
bafta :*

| jo a răspuns:

In primul rand, urmeaza exact tratamentul si mergi la control. Nu stiu de cat timp iei pastile, dar nu se rezolva peste noapte, trebuie sa ai rabdare.
In al doilea rand, trebuia sa-ti fi dat si indicatii alimentare: adio inghetata, cascaval, etc etc. Daca n-a facut-o... mnea, poate nu e cel mai bun. Poate n-ar fi rau sa vezi un al doilea dermatolog - intereseaza-te la prietene de unul bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Institutul Cantacuzino creeaza auto-vaccin pentru acnee, eficace 100 %, nu raman cicatrice. Pret 20 roni.