Pai de ce nu faceti fiecare cate ceva, daca unii dintre colegi vor sa faca ceva in doi in trei in patru sau mai stiu eu e treaba lor, tu fa despre Halloween ca asta vrei cred ca e cel mai bine.
O sceneta in care sa si dansati.
De asemenea puteti sa va constumati, ca la un bal mascat, si sa se faca o sceneta cu fantome, morti, numai ciudatenii. Cu siguranta ar iesii bine.
Fa totul cum vrei tu, pana la muzica...muzica.aveti microfon? daca da sau nu oricum anunti dansul, pasi de dans... ceva d genul.
decoratii:fa totul cum vrei tu...recomand bostani "scobiti"inauntri si cu fete suparate, fericite, ispaimantatoare.etc
Faceti o sceneta specifica sarbatorii si la un moment dat poate aparea pe fundal MJ-Thriller(ar merge perfect). Ca sa impaci si capra si varza, poti introduce in scenariu la un moment dat un mic moment de divertisment, cu cativa pasi de dans pe melodia Baby.Pentru un scenariu bun, consulta-te cu clasa si selecteaza cele mai bune idei, pe care sa le introduci in acesta.Roaga-i pe colegii tai sa te ajute cu decoratiunile pentru ca totul sa iasa bine; nu te poti ocupa singura te toate si ar trebui sa inteleaga lucrul acesta.Succes si distractie placuta.