| Andeluta a întrebat:

Heloo! :* Am o colega care ma copie mereu! Orice fac eu face si ea ..nu ca ma cred importanta da ma enerveaza! Daca vrei sa fi pe placul cuiva trebuie sa fi originala nu? Asa ca vreau si eu niste statusuri despre copiatoare dar vreau sa fie cat mai duuure! Fundawinking

Răspuns Câştigător
| Dorassi a răspuns:

Daca cineva iti copiaza miscarile poate insemna ori ca te place si vrea sa-ti arate ca iti seamana, ori ca nu se simte in largul lui cand se afla in preajma ta.
Eu nu cred ca daca folosesti replici dure o sa ajuti cu ceva, o sa-i fie frica de tine si o sa ai un prieten in minus!
Mai bine ai face-o sa se simta in largul ei.
Sfaturi ca sa faci o persoana sa se simta in largul ei:
-Fii intelegatoare:daca colega ta e suparata intreab-o daca vrea sa vorbeasca despre ceea ce i s-a intamplat (dar ai grija sa nu faci o trecere prea brusca de la rea la super draguta).
-Exaeseaza limbajul corporal deschis:cand vorbesti cu ea stai cu palmele deschise, ceea ce arata sinceritate. Pune-i mana pe umar din cand in cand ca sa arati ca esti prietenosa, stai cu capul aplecat cand vorbesti cu ea ca sa atati ca esti inofensiva.
Sper ca te-am ajutat cu sfaturi pasnice! Nu cred ca replicile dure sunt o solutie!happy

| Andeluta explică (pentru Dorassi):

Este foarte enervanta! Este si colega mea de banca.rolling on the floor. dar totusi frate! Stiu ca, copia nu are valoare dar!?

2 răspunsuri:
| Carmen100 a răspuns:

Sallbig grin Uite aici:
You're born original. Don't die copier!
Un look d bad g! rl. O inim@ d goOd chiLd. Eu pot sa fiu ca si tine Oricand. dar tuh qa mine Niciodata.
Ba, intreab-o pe mama ta si zi-mi si mie in ce pozitie se face un copil handicapat ca tine?
Dar nu e vina mea ca sunteti la fel de proaste ca fetele de la Indigo.
Neuronul tau infect isi cam bate joc de tine, Cand vorbesti mult fara rost te faci de rusine`!
Cand ma barfesti, imi dai satisfactie...
Cand ma invidiezi, imi dai importanta...
Cand ma copiezi, imi dai valoare...
Orice ai face, pe mine nu ma doare`! \:d/
Sper ca iti plac big grinbig grinbig grin fundita?big grin