Salut.
Poti lua sfatul prietenei tale si sa consulti un psiholog, dar cel mai bun sfat ti`l poti da tu si tot tu te poti ajuta cel mai bine.nu ai precizat varsta, dar presupun ca esti adolescenta.gandeste`te ca esti tanara si ca poti s`o iei de la capat, nu sa-i pui capat. e cel mai simplu lucru care`l poate face un om. termina cu toate porcariile de muzica pe care cu siguranta le asculti si asculta ceva mai voios, schimba`ti chestii prin camera, gaseste`ti lucruri de facut singura sau cu cei in care ai incredere si care crezi ca te pot sustine sub orice fel.deseneaza,scrie,canta,danseaza,alearga,fa ceva sa-ti puna inima in miscare, sa simti si tu ca esti vie. plus ca te vei simti altfel cand parintii si/sau prietenii tai vor vedea ca ti-ai revenit.eu sunt putin ateu, dar daca tu nu esti, ar fi bine sa mai vizitezi Biserica. poate iti ofera ea o revelatie, ceva.
nu stiu, iti doresc numai binele si m`astept sa revii cu o intrebare :"nu stiu ce sa mai fac, am terminat rolelembicicleta, creioanele, tenesii, am numai note buna si rad ca nebuna din orice..."m`ar face fericit sa "aud" asta.
zi frumoasa.
Da sincer te transformi in EMO! probabil te-ai luat dupa altcineva fara sa-ti dai seama sh incerci sa fii in centrul atentiei.Ei bine incerca sa fi si uh mai vioaie si mai happy prin schimbarea look-ului, camerei, totul. Si termina odata ca o faci fara sa-ti dai seama! Vrei sa iesi in evidentza si nu stii cum! Uite un sfat:COPIA nu are valoare.