| daNNusa a întrebat:

Helow laughing) >:". am o poveste cam incurcata.am in clasa un baiat pe care l.am iubit, mult. dar avea prietena.nu o cunosteam pe Ea, mi se parea o nesuferita, fitsoasa, etclaughing. la un momendat, m. a bagat in lista sa vorbim. M-am inteles foarte bine cu ea, ne-am atasat muult una de alta, am inceput sa iesim pe afara, sa ne spunem secrete, etc. Dar, cand m-am imprietenit cu ea sentimentele pentru El au "disparut". Acum, nu prea mai vorbesc chiar asa de mult cu ea, si sentimentele pentru acel Baiat si-au "facut loc" in viata mea, din nou! un sfat ceva big grin? funditabig grin

Răspuns Câştigător
| KidduKid a răspuns:

Poate ca ea si-a propus sa vorbeasca cu tine ca sa te faca sa il uiti pe acel baiat.parerea mea este ca mai bine ai sta sa te gandesti bine la tot ce s-a intamplat si sa iei o decizie referitor la ceea cde vei face pe viitor in aceasta privinta.eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu respectivul baiat sa incercati sa deveniti amici si de aici totul se poate schimba in bine sau in rau, dar asta depinde de voi.

0 răspunsuri: