| OanaCrsM a întrebat:

HELP. Acum o săptămână, la mine în clasă a venit un băiat pe care îl cunoșteam din vedere și a rugat-o pe verișoara mea care îmi este și colegă să îl ajute cu un referat, pentru că el nu avea imprimantă. Cum nici ea nu are, m-am oferit să îl ajut eu, facându-i referatul. A doua zi s-a oprit de vorbă cu mine pe hol, și a spus că vine să ia referatul într-o pauză. Toate bune si frumoase, de atunci ne-am împrietenit pe facebook, am făcut schimb de like-uri. Problema este însă că îl plac destul de mult, și simt asta și din partea lui, îmi zâmbește când ne întâlnim pe holul școlii, dar aseară, la încurajările verișoarei mele, am vorbit cu el pe chat. L-am întrebat ce face, apoi dacă merge în excursia organizată de școala mea de 1 Decembrie și din vorbă în vorbă i-am spus că e foarte simpatic si că de-asta m-am oferit să îi fac referatul. Fază la care el a zis doar "multumesc". În continuare i-am spus că nu văd unde e problema dacă am vrut să-l ajut și el a spus "tocmai, nu e nicio problemă". Acum sunt confuză, nu știu exact ce gândește. Voi fetelor, ce-ați face în locul meu? -_- L-ați ignora o perioadă sau ați continua să-i zâmbiți?

Răspuns Câştigător
| HoreaSebastian a răspuns:

Mai continua si tu cateva zile, vorbeste frumos cu el si bate-i un apropo gen : " daca ii place de tine ", si inca ceva daca in zilele astea el nu reactioneaza cu ceva, nu are rost sa il tachinezi in fiecare zii ca dupa o sa il enervezi si o sa va stricati prietenia

2 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Te vede doar ca pe o prietena.

| Vladuthz a răspuns:

Pai nu prea ai de ce sa-l ignori, cel mai sigur el nu prea te place asa cum il placi tu, te vede doar ca pe o prietena. Tie ti s-a parut poate, din cauza ca erai prea entuziasta, ca si el te place.