Uite esti clasa 8-a acusica mergi la liceu si vei schimba anturajul, o sa legi noi prietenii si odata ce vei apartine altui grup vei fi pusa la adapost. asa e comportamentul social.
a si daca ai de ales un liceu, nu spune la care te duci dinainte
Buna,fiind in clasa a8-a stiu cum e, eu sunt a 9-a si eu am o situatie mai delicata dar in fine,aici e vorba despre tine nu despre mine.
De ce si-ar bate joc acesti baieti de tine? E simplu raspunsul,pentru ca le arati ca cedezi in fata lor,de ce nu te impui,de ce nu-i tratezi cu indiferenta, trebuie sa pui la suflet tot ce spun ei sau fac? E foarte bine daca te barfeste, iti face putina reclama, heii, ai 14 ani, la varsta asta trebuie sa fim pozitivi, sa invatam ceva pentru viitor.Cand o sa ai copii o sa stii la ce te astepti.
Te-ar bate? Nu cred, nu cred ca o sa dea cineva in tine, stai linistita.Nu are cum si daca ar face-o crede-ma ca ei ar avea de suferit de 10 ori mai mult decat tine,exmatriculare,dosar penal,ceea ce nu cred ca se risca.
Eu iti urez mult succes, si nu uita, ai o viata si trebuie sa o traiesti cum vrei, barfele si astea la urma, nu baga la suflet. Astept orice intrebare din partea ta. (Funda?)
Stii, este o vorba. Indiferenta poate ucide. Nu ii baga in seama si zambestele ca si cum iti sunt cei mai buni prieteni si daca te mai baga in seama sau ceva treci pe langa ei ca si cum nu ii auzi sau vezi. Daca ei vad ca te afecteaza actiunile lor, le dai satisfactie.
Anonimul35 întreabă: