| Alecsya a întrebat:

Help! Am facut un colaj in movie maker(programul pe care il are orice windows in start) cu mai multe melodii prelucrate si lipite, pentru a iesi una singura.Aceasta melodie imi trebuie la un specatacol de dans.Am facut si coregrafia deja, insa...problema este urmatoarea: Am trimis colajul (pe mess) si altor fete din echipa si cand l-au deschis aparea un "X" pe fiecare melodie, iar cand dadea click pe play, aceasta melodie(care are 8 min jum) derula in continuare, dar nu se auzea nimic.Am pus-o si pe stick, si m-am dus la una dintre fete acasa sa repetam, si aceeasi problema, nu se auzea si "X-ul" era tot acolo.La mine in calculator merge, se aude, fiind salvata in pc, si se aude si daca bag stick-ul.Si ma gandeam daca nu exista vreo solutie sa pun melodia sa se deschida in alt program(am incercat si la proprietati acolo la el, si am ales alte programe insa cand sa inceapa, nu era nici macar o secunda). Cum pot face sa iau melodia cu mine la spectacol? Va rog dati-mi un raspuns. ma puteti contacta si la ID-ul: alexana_2007. Funditahappy

Răspuns Câştigător
| aGviLa a răspuns:

Ai incercat ca primadata ca din toate melodiile sa le unesti cu un program? S-ar putea si asta sa fie problema! Primesc Funda? big grin

1 răspuns:
| DdiiiAa a răspuns:

Nu asta e problema...e faza ca uh ai luat pozele din un folder.si le-ai pus in film da?
acele poze le-ai mutat in alt folder...si de aia nu ti le citeste...ca le-ai lutat de la locul lor.am patit`owinking