| PufarinaXD a întrebat:

Help! Am nevoie de ajutor. Toate raspunsurile primesc fundita! De la inceputul vacantei am cunoscut la bunica o fata pe care o cunosteam doar din vedere de la scoala. Ea este clasa a 6. Acolo erau mai multe fete dar doar cu ea si inca cu o fata de a 8 ma intelegeam bine ( ps: eu sunt cls a 8). Dar de cand am plecat eu la mare. in absenta mea lucrurile s-au schimbat. Asta de a 6 a inceput sa o tot modeleze pe cealalta dup[a cum a vrut ea, au inceput sa aiba fite, si se tin dupa un baiat ( pe care toate fetele il vor) si s-au schimbat mult. Merg pe strada de parca ar defila, se autointituleaza dive, si asta, fara jena. Intr-o zi ele mergeau pe strada si au spus sa le lasam pe ele 2 in fata ca niste "vipe" si noi sa stam in spate, sa le asistam. Atunci m-am enervat foarte tare si am luat atitudine si le-am spus ca nu sunt ce par a fi, si ca noi nu suntem mai fraiere. Si ele mi-au facut mofturi gen : " du-te fata si supara-te". Si m-a intrebat varul meu ( care era la poarta) ce se intampla iar eu am spus ca s-a mutat pitipongeala la noi pe strada. Ele bineinteles ca s-au suparat si au plecat si acum de fiecare data cand dau ochii cu ele imi spun " ca s-a mutat pitipongeala la noi pe strada". Eu nu stiu ce sa mai fac, adica ele sunt genul care trebuie sa te rogi de ele daca vrei sa te impaci cu ele. Iar eu am orgoliul meu si nu ma las asa simplu. HELP! Un sfat!

Răspuns Câştigător
| xDianne a răspuns:

In primul rand sa stim despre ce vorbim, vorbim de prietenii datand de ani buni, prietenii importante care teoretic nu se rup cu una cu doua. Nu vorbesc aici de amici cu care ne sunam din cauza unui reminder in telefon 'Ding Dong - Ziua lui Andrei'. Probabil prieteni adevarati exista 3, 4... 5 maxim in viata unui om.
Fii si tu ca ele. Nu le baga in seama, nu lasa sa te afecteze cuvintele lor, lasa.le sa vorbeasca singure. Au fost prietene. dar s.au dus happy. Daca. chiar le vrei inapoi trebuie sa aveti o discutie serioasa despre ce s.a intamplat si de ce se comporta asa. happy.

1 răspuns:
| Cineva231 a răspuns:

E mult de scris si mi-e lene sa scriu atatcryinglaughingrolling on the floorlolrolling on the floor