| chibiusa a întrebat:

HELP!
am probleme cu o buna (cel putin asa cred) prietena de-a mea. ea e mai mare decat mine cu 2 ani. anul asta a fost intr-o relatie cu un tip, timp in care a uitat complet de mine. abia isi aducea aminte din 10 in 15 ani sa ma mai caute. in momentul in care s-au despartit a fost din nou toata pe mine.
acum ca am si eu prieten imi scoate ochii mereu cu chestia asta, ca o ignor, ca nu-i acord timp etc, ceea ce nu e adevarat, pentru ca ies si cu ea si inca petrecem mult timp impreuna. astazi mi-a aruncat bomba bombelor: sa ma despart de prietenul meu pentru ca ea este prietena mea de mai mult timp si ca are nevoie de mine 24/24 straight face WTF. cand i-am spus ce a facut ea a zis ca am o imaginatie bogata si ca exagerez...chiar nu mai stiu ce sa fac. am incercat sa-i explic dar n-am cui. tot asa o tine, sa ne despartim pentru ea. si inca o chestie, cand sunt cu baiatul asta ea ma suna in continuu si imi da mesaje.

va rog ajutati-maaaa crying

1 răspuns:
| loveyouforever a răspuns:

Buna.se pare ca nu e prietena ta cea mai buna.ea cand a fost in relatia cealalta nu a interesat-o d nimic decat de el si de ea.acum,cand si tuesti fericita cu iubitul tau, las-o pe ea in pace.plateste-io cu acceasi moneda...nu o mai suna cand esti cu el sau cand iesiti pe undeva.cand esti cu el baga tel pe silentios ca sa nu o mai auzi, iar ei nu ii mai da nici-o explicatie.ii zici doar ca e viata ta si afci ce vrei cu ea!

se vede din start ca e geloasa pe fericirea altora:psau mai ai o varianta daca tu crezi ca e pr ta cea mai buna.roaga-l pe iubitul tau sa ii gaseasca si ei un baiat cu care sa o combinatilaughing
fa-o in felul urmator:ia-o pe ea la un suc etc etc vorbiti ca intre fete si intre timp, tu ii dai un msg iubitului tau cu adresa unde sunteti...el in cateva minute sa treaca intamplator pe acolocu un amic de-al lui(care se dovedeste a fi indragostit de pr ta), da va observe si sa vina la voi...sa va salutati.tu si iubitul tau sa stati fara sa ii bagati in seama,iar celalalt tip sa se ocupe de ea,in sensul sa o intrebe ce mai face,ce flori ii plc, ce cadouri ii plac.el sa o ademeneasca, sa se ingragosteasca si ei 2 si sa iesiti toti in oras:p

funda?big grin