anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HELP! Azi am facut sex neprotejat, cam 2-3 minute... baiatul a fost departe de a ejacula, nu am ajuns pana la momentul in care el sa ejaculeze! Exista riscuri sa raman insarcinata?

6 răspunsuri:
| MissDyDee a răspuns:

Ma... exista un risc oarecum minuscul din moment ce el elibereaza lubrifiant natural care si ala contine spermatozoizi nu numai sperma in sine. dar fiind un singur contact si atat de scurt chiar nu cred ca ai ramashappy...deci stai linistitahappy. dar sa nu o mai faci!happy

| Pitbull305 a răspuns:

Nu

| loverby3a a răspuns:

Stai linistita da e adevarat exista un mic risc dar nu cred ca ai ramas dar ai grija sa nu se mai intamplewinking

| iubaretulcata a răspuns:

Stai linistita nu este nici un risc... daca nu a facut, oricum vedeai simteai daca facea in tine ...deci eu iti spun sa fii linistita daca s-a intamplat cum spui tu. dar apropo atit a durat tot 2. 3 minute? funda? iti doresc numai bine paste fericit.

| Iuliana2018 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti si daca obserbi cv inenregula sa faci un test de sarcina

| corolav a răspuns:

Pe de altă parte, procedeul neejaculării normale a unui bărbat poate induce la acesta la o inflamare timpurie ( la 30 - 35 de ani ) a prostatei.