| beastgirl a întrebat:

HELP! Cea mai buna prietena a mea se intilneste de 3 luni cu iubitul meu! Chiar de sub nasul meu l-a luat, am ramas socata cind am auzit. Da eu ina ma intrebam, oare de ce el numai vorbeste cu mine? Acum am aflat! ajutati-ma, ce sa fac ca sa-l reintorc...

Răspuns Câştigător
| deejayra a răspuns:

Nu merita sa il reintorci, deja ti-a dovedit ca nu te iubeste, daca te-ar fi iubit nu ar fi iesit cu prietena ta(mai ales), asta dovedeste ca te ia de fraiera si isi bate joc de tine.Cat despre prietena ta, indeparteaza-te de ea. Ea era cea care trebuia sa fie langa tine, sa te ajuta, sa iti dea sfaturi cand ai probleme, sa te iubeasca ca pe o prietena, dar ceea ce a facut ea este dovada de lipsa de respect fata de tine, ti-a inselat increderea.
Vezi cum se comporta cu tine, poate mai merita o sansa... tu decizi

6 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Mai are rost? Eu cred că ar trebui să îi uiţi pe amândoi.
Încă odată se dovedeşte că ' prietenul la nevoie se cunoaşte '.

| kta_5060 a răspuns:

Nu am inteles ceva...ink este cu tine sh se intalneste cu prietena ta?! daca da at ar trebui sa vorbesti cu ea sa o faci sa inteleaga ca nu ar trebui sa iti faca asta...

| beastgirl explică:

BitterSweet, mdaaa, am observat! i-am zis, ori el ori eu, sigur ca a zis ca eu, dar tot cu el se intilneste, ma minte incontinuu, si inca vrea sa-mi faca in ciuda, ma cheama la plimbare si-l ea si pe el, sigur ca nu-mi este placut de loc... Mai ales ca anul acesta suntem intr-o clasa cu ea...

| beastgirl explică:

Sa ii uit este imposibil daca doresti sa afli mai mult dsp asta si sa ma ajuti Skype: nastea_best

| SufletDeCopil a răspuns:

Buna. Daca el face asta, sai fie rusine! Nu-l mai astepta, nu te merita! exista multi baieti pe lumea asta care intr-adevar stiu sa iubeasca, nu numai ca alti doar sa insele. Explicai situatia si despartete de el, arata-i ca esti fata serioasa si ca sti ce vrei de la viata iar pe viitor va sti ce a pierdut si va regreta.
Si referitor la prietena ta oh go on asta nu se poate numi prietena. hai sa fim seroasi, sa-ti fure prietenul stiind ca tu tii asa de mult la el oh go on? Mai bine renunta la prietenii falsi si incearca sa-ti gasesti unii de increderewinking si nu te teme, sigur vei gasi.nu uita: Speranta moare ultima! kiss

| anad a răspuns:

Esti foarte naiva! Amandoi se joaca si se distreaza, cred, pe seama ta daca au cruzimea sa vina impreuna la intalnirea cu tine! Unde-ti este mandria? Ar trebui sa ii ignori pe amandoi si sa-ti gasesti alti prieteni.