| maya_1225 a întrebat:

Help! cu ce sa ma mai dau pe buze sa nu ma mai usture? de o saptamana nu mai pot, ieri cand am crezut ca gata scap.au inceput sa ma manance din nou si sa ma usture buzele si toata zona gurii...sa nu mai zic ca m-am inrosit super raucrying cu crema de galbenele m-am dat si nu prea prea se vede efectul.stie cineva altceva? pls! funda!

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Folosește o cremă pentru hidratarea buzelor pe care o găsești la Plafar, este din plante.
Te hidratezi suficient?
Cere și sfatul medicului de familie, să nu fie vorba de vreo ciupercă, etc.
Sănătate.
Pa, pa.

9 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Da ti mereu cu strugurel, sa ai mereu buzele date cu strugurel.am fost si eu in situatia aceasta, sa incerci sa nu iti umezesti buzele ca se fac mai rau, eu mi am dat mereu cu strugurel si a functionat

| No a răspuns:

Incerca cu cicatrizin. e foarte bun happy

| NoCharachter a răspuns:

Cu crema de galbenele.

| pinkystyleツ a răspuns:

Cu ulei de masline eu asa fac este un remediu perfect.

Funda?

| Larisa a răspuns:

Incearca balsamul de buze cu ulei de ricin de la oxyance.Este extraordinar de bun

| iJustHaveFun a răspuns:

Poti daca nu ai incercat deja un strugurel sau ceva de genu, dar daca asta nu a mers incearca cu gel de aloe vera eu am folosit si a fost foarte bun

| Oanna_9560 a răspuns:

Am avut si eu problema asta...si am cerut la farmacie ceva pentru buze si mi s-a recomandat lipstick cu aloe vera pentru protectia si ingrijirea buzelor de la TIS farmaceutic.
Sunt foarte incantata de efect!

| BuBu_3625 a răspuns:

Da-te cu rachiu daca stii cei ala dar nu cu visinata cu rachiu ca apa!winking functioneaza! Date in fiecare seara, inainte de culcare!

| maya_1225 explică:

Multumesc tuturor pentru sfaturi:*