Nici al meu nu poatra astfel de accesori si eu de ziua lui i-am facu un glob cu 2 poze ca noi gen asta http://www.google.ro/......tp?/imgres 1000&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=296&ei=05AoTen0LYGTswbvkcHMAg&oei=yZAoTavuEcn1sgaFsonUDA&esq=3&page=3&ndsp=12&ved=1t:429, r:6, s:24&tx=120&ty=79&biw=1024&bih=653
poti sa-i faci lucruri din astea personalizate, perinuta, ceas cu poza voastra, poster cu voi, st multe lucruri din astea.
in plus ii poti lua un fular, o cana, o camasa, un tricou...depinde:D
bafta :*:*
fundita daca iti plac ideile mele :*
Chiloti Botezatu.
Parfum STR8, poti scrie pe spatele unei poze cu voi doi: te iubesc! (sau ceva de genu) si s-o pui in rama si sa i-o faci cadou
Cosmetice pentru barbati, un lant misto, un tricou, bilete la concert, un CD cu muzica, o carte misto etccc
Pai ai putea sa ii iei un brelog pe care sa scrie ceva si sa fie in forma de inima.si sa fie rupta in doua ca sa spun asa si o jumatate sa o ti tu si una el.Bninteles sunt tot felul de chesti din astea si scriu lucruri de dragoste pe ele ff romantice si dragutse! Sper sa gasesti :d.
Salutare =) pai tu trebuie sa stii cel mai bine ce cadou are vrea sa primeasca. sunt sigur ca nu vrea nimic costisitor, atata timp cat vine de la tine ii va placea
tu trebuie sa stii ce ii place ce hobiuri are si asa iti vei da seama care e cadoul perfect pentru el ^^
Bafta!