Bună. Cred că e evident că o place, poate chiar mai mult de atât. Dacă eşti "victima" unei asemenea situaţii, du-te la el, vorbiţi, cere-i id-ul, numărul de telefon, apropiaţi-vă. Baftă!
Sunt 50% şanse
În primul rând doar în preajma ta se comporta aşa, sau şi în preajma altor fete?
Daca doar în preajma ta, e posibil să aibă un sentiment de simpatie pentru tine, dacă şi în preajma altora, probabil aşa e felul lui de'a fi. ( sau am uitat varianta că poate vrea doar să vă ataşaţi ca simplii prieteni. poate aşa se explică cum ai descris tu felul în care se manifestă, adică se vede că îi pasă de tine, dar asta nu înseamnă neaparat că te place mai mult ca pe o simplă prietena ).
Acum nu ştiu. dă şi tu mai multe detalii daca vrei.
Buna!, pai da s-ar putea sa o placa, se prostete doar ca sa ii atraga atentia fetei sa il placa.Si daca e happy cand e si fata el incearca sa transmita ca va fi mereu alaturi de fata la bine si la greu. Se baga in vorba cu ea sa vada daca totusi fata il place catusi de putin, incearca sa o cucereasca dar, in cazul in care esti tu ai grija ca daca te priveste baiatul profund in ochii nu te lasa dusa de val, fetele cad foarte usor in''plasa'' si ar putea sa te fraiereasca si eu am patit la fel. Sper ca ti-am fost de ajutor!
VulpeaDinUmbra întreabă: