Buna.pai nu stiu daca te pot ajuta chiar foarte mult dar o sa incerc.si eu am trecut prin aceeasi situatie ca si a ta, pai in general se spune ca visele astea se implinesc, ma rog la mine asa a fost.incerca sa te bagi iar cu el in seama si dupa aia sa ii spui ca il mai placi si vezi daca si el te mai place si poate va impacati. sper ca te-am ajutat. apropo Lma.
Vise - 1. lucruri pe care ni le dorim cu ardoare; 2. lucruri pe care creierul le ruleaza in timpul somnului (lucruri la care ne gandim, lucruri care ne preocupa, lucruri care ni le dorim).
Prin urmare daca visezi asta, inseamna ca asta iti doresti. Daca vrei sa scapi de asta, gandeste-te la alte lucruri, incearca sa ai o viata mai activa.
Ei stii chestiile astea sunt greu de trecut da fii optimista, omul viseaza la ceea ce mult se gindeshte de4 tu te gindestimult la astfel de clipe cu el si de aia visezi,parerea mea sa nu intri intr-o relatzie ca sa-l uiti pe celalat baiat nu faci altceva decit sa suferi persoana asta in care intervii in relatzie, p/u ca tu inca esticonfuza in sentimente uital intii pe cela apoi eshi cu altul, gindeshtete ca cineva tea ranit si pe tine si nu rani si tu pe altii
Pai mai inati ia legatura cu el intalnitiva la un suc mai vb asa ca intre prieteni si dupa vine bomba sarutal la sfarsitul intalnirii funda?
Lilikiri întreabă: