Pai...
Si eu am patit acest lucru.
Trebuie sa mergi la psiholog. Inauntrul tau este ceva care te macina si ai vrea sa-i spui cuiva dar... poate ti-e rusine (poate)...
Poate ti-ai pierdut increderea in tine si poate crezi ca nu exista prea multe lucruri la care sa razi.Incearca sa mergi cu prietenele tale la parcuri de distractii sau in parcuri sa vorbiti sau sa va spuneti glume gaseste lucruri amuzante si placute de facut.Si mie mi s-a mai intamplat lucruri din astea si am facut la fel.Dai funda?
Pai daca esti adolescenta ii chiar normal sa mai ai depresi de genul asta...si eu sunt fata si sunt la pubertate si mi sa mai intamplat trebuie doar sa iti amintesti ca orice s-ar intampla trebuie sa zambesti si sa iti ti capul sus!
Terminati frate cu chesti d egenu ca trebuie s amearga la psiholog sau ca sunt probleme de adolescenta.deci probabil te simti asa pentru ca in ultimul timp nu prea ai avut timp de tine sau pentru ca esti obosita si nu ai avut parte in ultimul timp decat de probleme.chestia asta o s atreaca cand tu o sa realizezi ca d efapt nu ai nimic dc sa-ti faci griji din cotra trebuie sa fi fericita.deci sfatul meu: fa lucruri care te faceau sa zamaesti,machiaza`te iesi in oras,razii, fa baza de prosti, chetii de astea.mergi la shopping:X:X daca vrei id meu scriemi un mesaj deci te pup.paa:*
anonim_4396 întreabă: