| goldheart a întrebat:

Help! Deci, la liceu voi mai avea inca trei colege pe care le cheama tot DIANA si ma gandesc ca nu vor accepta sa fie strigate dupa cel de-al doilea nume. De aceea, vreau sa-mi gasesc un nume de alint, care sa derive de la DIANA, care va va da fundita daca ii spuneti cele mai frumoase nume. Ex: Dany. V-am "ventuzat" :*:*:*

14 răspunsuri:
| Roberto a răspuns:

Didi.Avem si noi in clasa aceiasi problema.Si pe cealalta Diana o strigam Didi.

| Naoa a răspuns:

Si eu am o colega Diana. Si ii spunem "Dia", "Diule", "Didi".

| StefanaR a răspuns:

Didu

| CandyHearts a răspuns:

laughingce coincidenta si eu am in clasa 5 diane una ii diana cealalta ii diutza, cealalta didi, cealalta dia si ultima nu stiu ca nu prea vb cu ea

| fuckThisLife a răspuns:

Dana,dya,ana

| Bybyiii a răspuns:

DyDy...Dedy.Didi.thinkinglaughing.mie imi plac toate.eu ma numesc bianca si ma mai striga lumea byby:devil)

| ღChloeeღ a răspuns:

Dyutza,Dya, POt sa te strige Diana in engleza. ''Dayana''. etc...

| loveyouforever a răspuns:

Dany,deni,daiana,etchappy
buburuza,bubu,etc

| aleutu a răspuns:

Dienutza, dia, deny,didi didisor, didu, dix, dida, didux, didilix, didox, didutz...

| TurnOn a răspuns:

Si pe mine ma cheama diana laughinglaughing dar eu in clasa am fost singura cu numele acesta! dar daca sunteti 4 fiecare trebuie sa isi gaseasca cate o porecla! ex : Didi; Dia; Dee dee; Daiana; Diutza/Deutza; Dix; Dy; Diu; Dika; Ana; Dina; Dixie; Deny; Deyu; Dindy laughing; Ina.mai sunt multe dar nu mai stiu laughing

| TurnOn a răspuns:

Sau puteti avea porecle originale! de exemplu unii copii ma strica Lovely! poti sa pui un prieten sau mai multi sa-ti dea porecle alea tale; personale; originale laughing

| CeQe a răspuns:

Didu parca suna mai frumos.happy

| Diiiaaa a răspuns:

Bună.
Și eu mă numesc tot Diana iar colegii mă strigă Didi, Dia, Diutsa.