Eu nu am crezut nk si nu voi crede niciodata atatea porcarii despre el. Mai vreau sa mentionez faptul ca daca nu suporti pe cineva ( acum gandesc cu VOCE TARE) : DC MAI INTRATI FRATE PE SITE-URI CU EL? Totusi daca nu va place si il urati de ce mai scrieti pe youtube "Justin Bieber"?
Asta inseamna ca va roade INVIDIA pentru ca poate voi nici macar jumatate din vocea lui nu o aveti, iar baietii cred ca sunt gelosi pe el pentru ca fetele il plac si nu se mai uita la ei. Nu-mi pasa daca o sa apasati butonul "Stupid", dar asta arata cat de stupizi sunteti voi cu muzica voastra, cu manelele si prostiile voastre!
Nu am nk cu nimeni dar macar abtineti-va si daca nu puteti storceti-va o manadarina in GURA!
Sper sa ai o seara buna si sa nu mai crezi idiotzeniile altora. PA PA!:X
Cum sa nu existe? Atunci, ce, noi pe cine uram?
Da exista. Si nu e adevarat faptul ca ar fi pedofil sau ca ar avea 50 de ani (sau cati zicea ala). Are 17 ani, si din cate stiu cei peste 18 ani pot fi numiti pedofili. In orice caz, chiar nu inteleg ce vedeti la el. Frumos? Nu e. Voce? N-are. Inteligenta? Zero.
Foarte multe talente au ramas nedescoperite din cauza lui. Ce, apare intr-un videoclip cantand "Baby, baby, oh" si gata are aproape 500 000 000 de vizualizari?
Si dupa cum a spus Ella, ar fi prea frumos sa fie adevarat.
Cum poti sa crezi asa ceva,exista, e viu si sanatos si sta in atlanta, georgia
Doamne ce vo placea la poponarul ala de Justin Bieber nu stiu... e cel mai mare *** de cantaret are voce de papagal si sa ma scuzati ca nu cenzurez dar nul suport deloc pe el si pe fanii lui disperati... daca ati sti voi ce poponar e oricum nu cred in chestia asta ca nu exista - ar fi prea frumos ca sa fie adevarat