Pot sa trag eu de ei. Am atestat in privinta asta. Servicii gratuite, cu riscul de a iti mai creste chiar un san. Informatii pe privat.
Fara abuzuri!
Branca ursului" e o planta in primul rand, cunoscuta mai ales ca afrodisiac puternic. Probabil ca au aparut si "pastile" cu extract din aceasta planta.
Intereseaza-te la plafar, iti recomand pentru cresterea sanilor si tinctura de marar.
Si stai linistita, nu e nimic in neregula cu dorinta de a-ti mari sanii, dimpotriva
Dragoste in stil capra. Nu aberez vorbesc foarte serios. Sau orice pozitie in care ti se balanseaza foarte tare. Succes
Poate tu ii vrei mari acum dar cand ai avea vreo 30-40 de ani nu o sa-ti mai doresti asta si o sa regreti ce ai spus. Eu te sfatuiesc sa nu-ti faci griji ca o sa creasca ei, de exemplu si eu ma plangeam ca am sanii mici iar apoi cand am crescut pe la 15-16ani mi-au crescut dintrodata.
Incearca sa mai iei putin in greutate.Alta metoda nu prea stiu.nu iti indic pastile si alte tampenii.
Depinde de varsta ta.
Daca esti suficient de mare poti apela la implanturi.
Alta solutie care sa dea rezultate nu cred ca exista.
Totusi daca te linisteste un baiat nu se uita doar la sani, in general in intereseaza aspectul tau general, care poate fi perfect si cu sani mici.
Numai cocalarii vor ca "femeile lor" sa aiba "tate mari si fund mare", dar nu cred ca ti-ai dori sa cunosti asemenea oameni.
Nu toate fetele care au sanii mari sunt frumoase, uneori e bine sa ii ai mai mici.Eu,de exemplu nu ii am asa mari si ma simt foarte bine.
Atunci... wait, attendre
Sau poti tine degetul mare in gura si incepe a sufla.
Rezultat ireprosabil
Lasand gluma la o parte, eu ca baiat nu consider o fata cu sanii mari mai presus decat una cu sanii mici. Tu, spre exemplu, poti compensa prin alte calitati. Aspectul fizic nu inseamna mai nimic. O sa vezi mai tarziu .
Anonim2796 întreabă: